(P) Cadouri potrivite pentru femeile din viața ta: de la colege de serviciu, la cea mai bună prietenă și mamă

Adesea, ne exprimăm afecțiunea față de cei din jurul nostru prin gesturi mărunte. Pregătim cafeaua pentru colega de birou care ne oferă mereu ajutorul atunci când avem nevoie. Oferim flori mamei fără niciun motiv. Ne invităm prietenele la film, la teatru sau la concertul formației preferate. Alteori, simțim nevoia să investim în a face bucurii mai însemnate, poate. Și să le oferim celor dragi cadouri mai mult sau mai puțin consistente, dar cu o anumită semnificație sau care urmează un scop practic bine determinat. Iată câteva idei de cadouri potrivite pentru femeile din viața ta, indiferent dacă vrei să le oferi cu ocazia aniversării sau a onomasticii, de sărbători sau, pur și simplu, fără niciun motiv:

Cadouri potrivite pentru femeile din mediul profesional

Le admiri. Lucrați grozav împreună. Aveți sesiuni de brainstorming din care rezultă cele mai bune idei și decizii de business. Vă puteți baza una pe cealaltă în orice moment, la serviciu și în mediul profesional. Poate fi vorba despre o colegă, despre o colaboratoare sau despre o parteneră de afaceri și vrei să îți arăți recunoștința, respectul și aprecierea oferindu-i un dar de care să se bucure și care să nu schimbe dinamica dintre voi. Iată câteva idei:

  • O carte din domeniul său de activitate. O specialistă în comunicare va aprecia oricând un volum semnat de Seth Godin sau de Ryan Holiday. Interesează-te care este ramura care o interesează – marketing, relații publice, jurnalism sau, de ce nu, data marketing – și oferă-i în dar un volum must have, despre care știi că nu i-a trecut încă prin lista de lecturi.
  • Un accesoriu de birou. Poate fi o agendă personalizată, cu copertă din piele naturală. Sau poți opta pentru un set elegant cu instrumente de scris, de la un brand renumit. Dacă o cunoști bine și îi cunoști pasiunile, chiar și un calendar poate deveni un cadou inspirat, cu condiția să fie ilustrat cu ceva ce apreciază.
  • O invitație la un eveniment profesional. La fel ca în cazul cărților, trebuie să ții cont de activitatea sa, pentru a alege evenimentul potrivit. Nici măcar nu trebuie să fie un eveniment care necesită prezență fizică, poate fi un webinar de nișă care acceptă înscrieri. În această situație, va trebui să ții cont de limitele programului său ori să te asiguri că invitația îi asigură participarea la intervale orare sau chiar zile diferite.
  • Un curs online de specializare. Chiar dacă este un bun profesionist și mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în industrie, nu înseamnă că nu se va bucura de un curs sau de un workshop nou din domeniu.

Cadouri perfecte pentru mama ta

Mereu ai senzația că nu petreceți suficient timp împreună, că ai putea să o susții mai mult și să îi oferi clipe de răsfăț atunci când are nevoie. Iată câteva cadouri potrivite pentru mama ta:

  • Produse cosmetice. Mamele au tendința de a se lăsa mereu pe ultimul plan, deși și-ar dori, poate, să aibă mai multă grijă de ele și să își acorde mai multă atenție. Una dintre cele mai bune creme antirid si anti-age va fi un cadou potrivit, mai ales dacă vine la pachet cu un aparat de masaj facial. Completează setul de îngrijire cosmetică cu alte creme si serumuri pentru ochi, iar mama ta se va simți răsfățată din plin.
  • Un weekend împreună la SPA sau un retreat. Orice experiență împreună va fi apreciată. Iar atunci când vine la pachet cu relaxare și delectare, cu atât mai mult. Oferă-i mamei tale un weekend liber și petreceți-l împreună într-un loc destinat răsfățului, cu siguranță va aprecia.
  • Bilete la teatru sau la operă. Dacă nu îți permite programul să o însoțești, îi poți propune să își invite o prietenă sau să simtă experiența într-un mod romantic, alături de partenerul său. În orice caz, o va aprecia.

Cadouri inspirate pentru cea mai bună prietenă

Vă cunoașteți atât de bine. Vă știți temerile, preferințele, blocajele și aspirațiile. Cu siguranță, cadoul pentru cea mai bună prietenă va fi întotdeauna unul personal și unic. Însă, nici cu acestea nu ai cum să dai greș:

  • Un cadou amuzant. Gândește-te la experiențele pe care le-ați avut împreună și bazează-te pe aceste informații atunci când alegi cadoul. Nu a vrut să intre în piscină în excursia cu clasa din liceu, deoarece nu știa să înoate? Oferă-i un colac gonflabil! Are o pisică, dar și-ar dori și un partener de joacă pentru ieșirile în parc? Cumpără-i un ham pentru animalul de companie. La cât de bine o cunoști, nu va fi dificil să identifici cele mai bune idei.
  • Un dar de suflet. Oferă-i un obiect pe care să îl păstreze întreaga viață și care să o facă să se gândească la tine de câte ori îl vede sau folosește. Biografia personalității preferate. Un album foto cu poze de familie. O bijuterie deosebită sau un charm cu semnificație. O oglindă de poșetă sau o pudrieră gravată. Imposibil să nu se bucure!
  • O experiență inedită. O ședință foto la un fotograf renumit. Bilete la un concert important, cu invitație în backstage. Un salt cu parașuta, dacă este genul care se aventurează. Sau o astrogramă completă, dacă o pasionează astrologia. Tu o cunoști cel mai bine și știi ce i-ar aduce satisfacție și bucurie.

Alegerea cadoului potrivit poate fi o provocare. Pentru situații în care ți-ai epuizat resursele, această listă este numai bună să îți vină în ajutor. Nu poți da greș cu astfel de daruri, iar destinatarii vor aprecia, cu siguranță, gestul tău.

Sursă foto: Pexels

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial