(P) Cadouri accesibile și bine gândite pentru bărbatul din viața ta

Bărbaților le place să fie surprinși, atrași, incitați de ceva nou. De la caz la caz stilul fiecăruia aduce și o amprentă personală, ceea ce face ca preferințele în materie de cadouri primite să fie diferite. Poți însă cu succes să îl mulțumești cu un cadou bine ales din lista celor inedite, de la 3gifts.ro.

Magazinul online 3gifts.ro pune la dispoziție tipuri de cadouri la care poate nu te gândești, dar care se dovedesc utile, interesante, cu un design unic. Unele sunt mici accesorii ce pot însă însenina ziua unui bărbat, prin atenția pe care i-o acorzi. În fapt tocmai despre asta este vorba, ca un cadou să reprezinte o intenție, să fie nu de natură financiară impresionant ci prin însăși expresia sau simbolistica sa un obiect ce rămâne o amintire unică.

Tipuri de cadouri cu care garantat cucerești un bărbat

Pentru a alege un cadou potrivit pentru el trebuie să îi identifici preferințele, hobby-urile, interesele. Astfel, intuind ce ar avea nevoie, ce este util, reușești să alegi un cadou potrivit lui. Iată și câteva sugestii de cadouri pentru barbati din cadrul magazinului online 3gifts.ro.

Dacă îl știi genul călător – mai ales dacă activează în domeniul business, atunci cu atât mai mult ține la imaginea sa impecabilă și pentru călătorii ar avea nevoie de o servietă manager sau un portmantou. De asemenea, pentru stilul său elegant un set de curea, cu ceas și cravată sunt acele accesorii indispensabile pe care le va adora dacă le va primi.

Dacă îl știi pasionat de domeniul auto, atunci va aprecia un ceas de perete de tip jantă ca și design. Imită la perfecțiune o jantă, ba chiar dispune de acel luciu argintiu specific. Din aceeași serie de lucruri utile se numără și portofelele, mereu o alegere bună pentru bărbați. Atenție însă, ar trebui să fie din piele, de calitate, pentru că astfel utilitatea cadoului nu mai este dovedită.

Pentru pasionatul de gadget-uri ai de unde alege ceva interesant de asemenea. De amintit sunt ochelarii cu prismă, pentru vedere orizontală. O baterie externă este utilă de asemenea, mai ales având în vedere câtă dependență sau nevoie are de telefon.

Pentru stilul practic, seturile cadou propuse sunt dintre cele care se recomandă de la sine. Acestea aduc în prim plan obiecte necesare, utile, care împreună cu alte accesorii din aceeași sferă creează strictul necesar pentru anumite tabieturi. Spre exemplu un set de accesorii, curea, papion, butoni va fi ideal pentru cei care se pregătesc de un eveniment de gală.

Se spune că poți surprinde un bărbat cu lucruri și stiluri la care nici nu se aștepta. Un set clasic, ca cel propus de 3gifts, ce include o pipă și o ploscă, la pachet cu un pix interesant și un mic pahar reprezintă stilul unui gentleman. Îl vei impresiona prin însăși preocuparea pentru eleganţa masculină. De asemenea, seturile destinate ritualului de servit vin se vor potrivi întocmai celor cu gusturi fine în materie de băutură.

Detaliile fac diferența

Un cadou bine gândit și bine ales poate fi și cel care ține cont de anumite detalii. Astfel, alegi o halbă pentru congelator, care să îi mențină băutură preferată la rece. O cană cu mesaj impresionant sau un breloc cu tot felul de tematici sunt de asemenea obiecte poate uzuale, însă care aduc un zâmbet destinatarului, cele care se disting prin atenția acordată micilor aspecte ce îl definesc.

Pentru că cel mai adesea se definesc prin stil practic, bărbații vor aprecia mai toate obiectele ce au un scop bine definit, mai mult decât cele cu rol decorativ. Fie chiar și închiderea magnetică pentru șireturi spre exemplu se va dovedi a fi o bună idee. Cert este că nu se merită subestimată puterea unor accesorii de acest gen. Sunt menite a fi parte din rutina unui bărbat, ceea ce aduce o încântare și implicit o apreciere față de ceea ce a primit.

Notă finală

Pentru ca un cadou să aibă maximum de efect ar fi bine să mixezi și pe un mod inedit legat de momentul ales pentru a înmâna cadoul cu pricina. Alege-ți bine cuvintele sau lasă-l așa se bucure de cadoul bine ambalat, precum un copil nerăbdător. Această reacție merită tot efortul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial