(P) Balansoar bebe, cel mai bun prieten al micuțului tău

Merită investițiile într-un balansoar bebe? Răspunsul simplu este da! În timp ce tehnicile parentale pot varia de la o mamă la alta, există un mare consens în ceea ce privește utilizarea acestor invenții cu adevărat ingenioase. 

Astăzi, tot mai mulți părinți optează pentru un balansoar bebe în detrimentul unor jucării obișnuite. Cu siguranță, niște jucarii bebe, cât și niște jucării normale au scopul lor practic în dezvoltarea ulterioară a micuților, însă un balansoar bebe s-a transformat ușor-ușor într-o necesitate, devenind practic indispensabil pentru noii părinți. Cum nimic nu este întâmplător, având în vedere rolul terapeutic pe care legănarea îl are în liniștirea micuților, iată câteva motive pentru care investiția într-un balansoar bebe merită.

Un balansoar bebe calmează și liniștește orice copil agitat!

Creșterea copilului este o experiență extraordinară și ca părinte vei fi extaziat la vederea nou-născutului tău. Dar entuziasmul s-ar putea să dispară rapid când îți dai seama cât de des va plânge micuțul tău. În această ordine de idei, a avea un balansoar bebe, nu doar că ajută, dar devine vesta de salvare a tot mai multor părinți novici!

Balansoarul nu numai că îți calmează bebelușul, ci și îi coordonează creierul pentru somn. Cu un balansoar bebe, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la nopțile nedormite, deoarece balansoarul își poate face treaba perfect pentru a-ți liniști bebelușul. Pe Kidino.ro găsești modele variate de balansoar bebe, unele dintre ele imită diferite animăluțe care stimulează imaginația celor mici! Aceste jucării de calitate îți vor atenua toate grijile legate de confortul copilului tău.

Nu știai că un balansoar bebe facilitează dezvoltarea unui copil aflat în primele etape ale vieții? Află acum cât de util și indispensabil este de fapt un balansoar bebe!

Fiindcă ne-a fascinat înclinația părinților pentru a cumpăra astfel de jucarii bebe pentru micuții lor, am început să săpăm puțin și să vedem care este de fapt motivația din spatele acestei achiziții în masă! Adevărul este că un balansoar bebe îi poate spori dezvoltarea emoțională, socială și motorie a micuțului tău. De ce? Deoarece mișcarea frecventă de alunecare a acestor scaune de tip balansoar bebe îmbunătățește dezvoltarea creierului și capacitatea copilului tău de a se concentra și a rămâne atent pe anumite aspecte. Când bebelușul simte mișcarea înainte și înapoi a unui balansoar bebe, devine mai conștient de propriul corp. Acest lucru ajută la îmbunătățirea mișcărilor și dezvoltării lui motorii. 

Un balansoar bebe este locul ideal și confortabil pentru activitățile copilului tău!

Copiii sunt atrași de obiectele lor preferate și a avea o piesă de mobilier pe care o prețuiesc cu adevărat, poate fi un plus în dezvoltarea lor ulterioară. A avea un balansoar bebe care servește și unui scop precis este și mai satisfăcător pentru părinți. 

Există mai mulți factori care contribuie la prosperitatea copilului și unul dintre ei include capacitatea unui balansoar bebe de a fi locul în care micuțul poate face mai multe activități. Instinctiv, ai putea începe să îți încurajezi micuțul să mănânce gustări dintr-un balansoar bebe, să se joace cu alte jucării de acolo, dar și să te urmărească cât timp tu îți faci treburile prin casă. 

Jucăriile de tip balansoar bebe încurajează creativitatea micuțului tău

Ce va deveni copilul tău pe jucăria lui preferată? Va fi un cowboy care călărește prin spațiile deschise, urmărind băieții din tren sau va naviga pe mări pentru a captura pirații. Oare va fi un pilot care zboară pe cer, păstrându-și pasagerii în siguranță sau va fi autobuzul care îi duce pe pasageri în siguranță la destinație? Toate aceste jocuri imaginative dezvoltă abilități de limbaj și gândire, abilități sociale și emoționale, precum și creativitatea!

Un balansoar bebe poate fi extrem de benefic pentru copilul tău, iar pe Kidino.ro găsești o gamă variată de astfel de jucării care imită animăluțe de pluș care se clatină ager în față și în spate spre norocul micuțului tău care se simte cu adevărat antrenat în timpul balansării.  

Nu te-ai fi gândit, însă un balansoar bebe sporește atenția unui copil!

În copilărie, una dintre cele mai mari recompense pe care un copil le poate primi pentru finalizarea temelor la timp este o mai lungă perioadă de timp la joacă în parc. Ei bine, leagănele sunt o modalitate bună de a motiva copiii să-și îndeplinească sarcinile importante. Balansoarele, sunt varianta de mijloc pe care părinții le pot folosi în casă și care relaxează mintea obosită a copiilor. 

În timpul legănatului nivelul hormonului endorfinelor crește, iar acesta funcționează ca un reductor de stres în corpul uman. Când copiii se simt relaxați, tind să se concentreze mai bine la școală a doua zi. Este o modalitate excelentă de a spori și sănătatea mintală a copiilor.

Un balansoar bebe îl ajută pe cel mic să își dezvolte abilitățile motorii și de coordonare

Balansarea îi ajută și pe copii pe măsură ce dezvoltă coordonarea, deoarece balansarea necesită implicarea a mai multe grupuri musculare simultan. Copiii trebuie să-și angajeze mușchii abdominali pentru a rămâne în poziție verticală în centrul unui balansoar bebe și trebuie să-și folosească picioarele pentru a menține balansoarul în mișcare. 

În timpul balansării, copiii își implică musculatura pentru a susține mișcările față-spate. Și, din moment ce își implică mușchii în această acțiune, reușesc să își întărească musculatura în timp ce se joacă. Dezvoltarea unei musculaturi mai puternice le va permite ulterior copiilor să se implice și în alte activități fizice mai complicate. 

Copiilor le place când îi legăni, în timp ce le citești o poveste sau doar suficient cât să doarmă! Această senzație unică pe care cei mici o simt în momentul balansării nu se poate compara cu nimic pentru un micuț. Tocmai de aceea, considerăm că alegerea unui balansoar bebe pentru juniorul tău ar trebui să fie o prioritate pentru tine ca părinte!  

Pe Kidino.ro, găsești suficiente stiluri de balansoar bebe care să se potrivească cu personalitatea copilului tău. Arată-le colecția de balansoar bebe de pe Kidino.ro și lasă-i să își aleagă propriul balansoar bebe. Le va plăcea și vei aprecia cât de mult va fi folosit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial