(P) Avantajele unei table magnetice

În viață noastră, toți am fost la școală sau facultate și am participat la mii de ore de predare. Un lucru pe care îl putem asocia cu ușurință oricărei săli de clasă este tablă pe care profesorul scria notițe și obișnuia să dea exemple pentru o mai bună înțelegere. 

De-a lungul timpului, utilizarea acestor table s-a schimbat și acum nu sunt folosite doar în sălile de clasă, dar sunt utilizate și în întâlniri de afaceri, seminarii și săli de consiliu. Acum, tablele magnetice le-au înlocuit pe cele tradiționale cu cretă, care au ridicat unele probleme de sănătate pentru profesori și studenți. 

Deasupra acestor tablouri magnetice a apărut o imagine care schimbă complet modul în care au avut loc ședințele și prelegerile. Aceste table sunt special realizate cu suprafață magnetică ceea ce face ușor să lipiți documente, note etc., pur și simplu folosind un mic magnet. Cu ajutorul tablelor magnetice, se pot utiliza diferite tehnici interactive pentru a schimba modul de prezentare.

Printre avantajele acestor table putem enumera:

Durabilitate

Un lucru care diferențiază tablele normale cu cretă de tablă magnetică este durabilitatea. Panoul în ansamblu este realizat din diferite materiale, cum ar fi melamina, porțelanul și sticla, iar suprafețele realizate din aceste materiale sunt cu mult mai durabile. 

Dintre toate, tablele magnetice din porțelan sunt cele mai durabile. Există și table magnetice din sticlă temperată, care este de trei ori mai puternică decât sticla normală. Acest tip de durabilitate face din tabla magnetică cea mai preferată opțiune pentru o nouă achiziție.

Versatil și convenabil

Tablele magnetice vă permit să faceți mai mult decât să scrieți pe ele. De exemplu, te ajută să îți organizezi lucrurile într-un mod mai bun. Să spunem că aveți câteva notițe scrise despre un anumit subiect pe care intenționați să îl utilizați în clasă. 

În loc să-l rescrieti pe tablă, puteți să-l lipiți pur și simplu pe tablă folosind un magnet și să faceți referire la acesta ori de câte ori este nevoie. Puteți folosi toate lucrurile cu magnetism pentru a vă face interacțiunile mai interesante. Utilizați magneții pentru a atașa elemente și oferiți mai multe exemple practice elevilor.

Interactiv

Nu puteți nega acest fapt. Tablele magnetice chiar sunt distractive. Să spunem că predăm un curs de matematică și dorim să folosim exemple pentru probleme precum cel care implică trenuri rapide și durata pentru a ajunge în stație. Tablele magnetice pot adăuga elementul distractiv permițându-vă să ilustrați problema folosind trenuri de jucărie. Și știm cu toți cum copiii adoră aceste lucruri. Sau, dacă doriți să arătați schițe sau imagini, puteți să le montați pe tabla magnetică folosind doar un magnet.

Absolut Office vă oferă o gama variată de produse pentru a vă alege tabla magnetică care va satisface toate nevoile, fie ele în sala de clasă, la birou sau pentru a a vă expune ideile într-o întâlnire de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial