(P) Avantajele Provident continuă! În perioada Sărbătorilor, alege un împrumut rapid fără comisioane

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară – IFN – fondată în anul 2006. Aceasta face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), care înregistrează activități în 9 țări din Europa, dar și în Mexic și Australia, fiind lider la nivel global în ceea ce privește acordarea unui împrumut rapid la domiciliu pe termen scurt sau mediu.

Unul dintre avantajele pe care le oferă clienților săi este serviciul auxiliar și opțional de gestionare a creditului la domiciliu, care a fost lansat în premieră de Provident pe piața din România.

Acest serviciu presupune, practic, faptul că poți obține un împrumut rapid fără a fi nevoie să te deplasezi de acasă. În schimbul unui comision unic, un reprezentant Provident se va prezenta la adresa indicată de tine. Scopul acestuia va fi acela de a te ajuta în ceea ce privește întocmirea formalităților, de a-ți înmâna banii în maximum 48 de ore și de a te vizita periodic pentru colectarea ratelor săptămânale sau lunare.

În contextul creat de combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, toate vizitele reprezentanților Provident se desfășoară în această perioadă cu maximă precauție, respectând toate regulile sanitare și măsurile de siguranță necesare.

Un alt avantaj major privind obținerea unui imprumut rapid Provident constă în condițiile minime de eligibilitate. Iată ce criterii simple trebuie să întrunești:

  • Cetățenie română
  • Vârstă de minimum 18 ani
  • Adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul României
  • Venit fix minim lunar de 300 de lei, dovedibil (adeverință de salariu, talon de pensie, raport ANAF pe care Provident îl poate obține cu acordul tău) 
  • Număr de telefon valabil

Totul fără garanți sau garanții și fără cont bancar obligatoriu (în cazul gestionării la domiciliu a creditului de nevoi personale), ceea ce constituie și acestea avantaje de luat în seamă atunci când avem nevoie de un împrumut rapid.

În plus, pe lângă aceste avantaje de bază, Provident Financial România îți susține ideile și planurile oferindu-ți periodic promoții care să te ajute să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, noua promoție lansată de Provident te pregătește pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an: Crăciunul.

Doar acum ai:

Împrumut promoțional cu sume între 1.000 și 5.000 de lei

Dobândă la jumătate

Comision ZERO de analiză a dosarului

Rate fixe săptămânale

Perioada desfășurării promoției este 02 – 23 decembrie 2020. Regulamentul campaniei este disponibil aici. În paralel, mai poți profita de campania Recomanzi și câștigi, până la 31 decembrie 2020, care îți poate aduce un premiu de 300 de lei. Despre această campanie, poți citi tot pe site-ul Provident.ro, în cadrul secțiunii Promoții.

Pregătește-ți bugetul pentru lista de cadouri și cumpărăturile de Sărbători, luând un împrumut rapid promoțional de la Provident!

Numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 și formularul de pe site-ul companiei îți stau la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să contactezi telefonic reprezentanții instituției, sau online prin completarea formularului de pe site, iar aceștia îți vor răspunde în cel mai scurt timp. Cu Provident, te bucuri de multiple avantaje și rezolvi totul mai ușor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial