(P) Avantajele pieselor de drujbă Stihl pentru activități mai eficiente

Piesele de drujbă Stihl, care alcătuiesc motoutilajele atât de apreciate la nivel mondial, sunt construite având la bază filosofia germană: productivitate, eficiență și profesionalism. Inovațiile și obținerea unui randament tehnic maxim au stat întotdeauna la baza dispozitivelor care poartă semnătura acestui brand, la fel și cele trei principii nelipsite: grijă pentru om și natură, pornirea mai ușoară și lucrul mai eficient. În acest articol, ne vom concentra pe ultima dintre caracteristici.

Iată, în continuare, care sunt însușirile acestor piese drujba Stihl, care fac folosirea lor mult mai ușoară, inclusiv pentru utilizatorii nespecializați:

Întinderea rapidă a lanțului

Tehnologia de ultimă generație implementată de Stihl face ca întinderea lanțului să fie rapidă și posibilă fără alte unelte suplimentare. Cu ajutorul roții de reglare, lanțul poate fi întins fără efort, prin slăbirea capacului roții acestuia. Motoferăstraiele care dispun de un astfel de sistem sunt recunoscute prin prezența literei B în denumirea modelului. “Lanțul poate fi întins exact cât este nevoie, iar șina de ghidaj, fixată fără nicio bătaie de cap”, se arată pe site-ul oficial al producătorului german.

Sistemul de frânare QuickStop Super

Acest sistem cu care sunt dotate piesele de drujbă Stihl permite activarea suplimentară a frânei de lanț imediat ce mânerul posterior al motoferăstraului este eliberat, ducând la oprirea imediată a lanțului. Datorită QuickStop Super, activitățile care presupun întreruperile frecvente, precum îndepărtarea crengilor, pot fi realizate extrem de eficient și comod. Modelele care dețin această funcție pot fi remarcate prin prezența literei Q în denumire.

Încălzirea electrică a mânerului

În timpul iernii, zăpada și gheața care se depun pe mânerele motoferăstraului formează un strat alunecos, care ar putea deveni periculos. Grație încălzirii electrice a mânerului, acest lucru nu mai este posibil, iar drujba poate fi utilizată inclusiv în condiții de temperatură extrem de scăzută. Modelele dotate cu această facilitate pot fi recunoscute după prezența literei W în denumire.

Încălzirea carburatorului

Sistemul de încălzire a carburatorului este alcătuit din următoarele piese de drujbă Stihl: elementul de încălzire acționat electric, poziționat în fața dispozitivului, și întrerupătorul termic, situat, în funcție de model, la capacul carburatorului, pe partea cu pompa sau direct la elementul de încălzire. Alimentarea cu electricitate are loc în mod automat, prin generatorul termic, iar, dacă temperatura carburatorului scade sub 10 grade Celsius, întrerupătorul aprinde elementul de încălzire.

Deschiderea ușoară a capacului de rezervor

Nu în ultimul rând, grație pieselor de drujbă Stihl dedicate, capacul de rezervor se deschide ușor, curat și comod. Busoanele speciale patentate de producătorul german pentru rezervorul de combustibil și cel de ulei pot fi desfăcute cu ușurință, fără efort și unelte suplimentare. De asemenea, orificiile mari permit umplerea rapidă. Mai mult decât atât, rezervoarele transparente permit vizualizarea nivelului de combustibil sau ulei în orice moment.

În ceea ce privește celelalte două caracteristici pe care le-am menționat la începutul articolului, iată care sunt piesele de drujbă Stihl care asigura grija pentru om și natură, respectiv pornirea mai ușoară:

– motorul 4-MIX, sistemul de filtrare a aerului, tehnologia 2-MIX, cupla rapidă, catalizatorul, managementul inteligent al motorului;

– Stihl ErgoStart, Stihl ElastoStart, sistemul de decompresiune, supapă de decompresiune, pompă de combustibil manuală (purjatorul).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial