(P) Avantajele incontestabile ale unei excursii în Egipt alături de cei dragi!

Vrei să te relaxezi în mijlocul unui popor extrem de prietenos și, în același timp, să vezi cu ochii tăi locurile în care s-a decis istoria lumii? Alege o excursie în Egipt alături de cei dragi și nu vei fi dezamăgit nici măcar o clipă! 

Indiferent de timpul petrecut pe malurile Nilului și ale Mării Roșii, vei avea parte de experiențe magice, pe care le vei ține minte o viață întreagă. Mumiile celor mai importanți faraoni, mormântul blestemat al lui Tutankhamon, statuile zeilor cu cap de șacal sau de șoim, locurile în care Moise a vorbit cu Dumnezeu – iată numai câteva exemple din tot ceea ce are de arătat această țară fantastică! 

O croazieră pe Nil – punctul culminant al experienței egiptene

Istoricul grec Herodot scria, în urmă cu două milenii și jumătate, că Egiptul este un dar al Nilului. Într-adevăr, întreaga civilizație a faraonilor, care continuă să fascineze și astăzi lumea întreagă, a fost construită și s-a dezvoltat pe malurile acestui fluviu impunător, cu o lungime de peste 6 500 de kilometri.

Tocmai de aceea, croazierele pe Nil oferite de compania de turism Komsi Travel reprezintă punctul culminant pentru orice excursie Egipt. Plutind la bordul unei ambarcațiuni luxoase, cu toate avantajele pe care le oferă tehnologia actuală, vei putea să admiri priveliști incredibile, mărturii ale unei istorii cu o vechime de peste 5 000 de ani.

Totul începe la Cairo, cu vizitarea Marii Piramide, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, construcția care a fost, multă vreme, cel mai înalt edificiu ridicat de oameni pe pământ. Alături de ea veghează enigmaticul Sfinx, ființa fantastică cu corp de animal și chip uman, în fața căreia vei înțelege cu adevărat ce înseamnă măreția.

O excursie în Egipt care începe astfel se va dovedi, și în zilele următoare, mai presus de orice așteptări. În timp ce cobori spre sud, vei putea admira, pe malurile bătrânului fluviu, ruine ale unei epoci în care conducători precum Nefertiti, Tutankhamon sau Cleopatra decideau soarta a milioane de oameni. Printre acestea, vei fi cu siguranță impresionat de templele de legendă ale Luxorului! 

Ce stațiune ți se potrivește?

În oferta Komsi Travel regăsești, pe lângă croaziera pe Nil, posibilități de vacanță, sejur sau excursie în Egipt în unele dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din această parte a lumii.

Sharm el Sheikh se află în partea asiatică a Egiptului, pe țărmurile celebrei peninsule Sinai. Apele cristaline, recifurile de corali și nenumăratele specii de pești transformă stațiunea într-una din cele mai populare destinații de scufundări din întreaga lume. Poți, de asemenea, să te răsfeți pe șezlong în fața unui cocktail, să te plimbi pe cămilă sau să iei o cină tradițională în deșert, alături de beduini. 

Hurghada se află pe țărmul african al Mării Roșii, fiind o stațiune luxoasă, cu 200 de hoteluri, majoritatea de cinci stele. Turiștii din lumea întreagă sosesc aici în număr tot mai mare, bucurându-se de clima perfectă pentru un concediu, de apele limpezi, de bucătăria locală și de peisajele superbe. 

Marsa Alam este cea mai sudică dintre destinațiile pe care le poți alege. Oferă atât de multe posibilități de distracție și relaxare, încât, dacă vii aici, vei avea o excursie Egipt exact pe gustul tău. Poți să faci snorkeling printre țestoase și delfini, să admiri caracatițe, dugongi și pești multicolori sau să mergi la un picnic în deșert, alături de localnici prietenoși.

Oferă-ți ție și celor dragi o excursie în Egipt! Va fi una dintre cele mai frumoase experiențe de care ai avut parte vreodată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial