(P) Articolele vestimentare de la Mathilde – completarea unei garderobe de iarnă complexe

(P) Articolele vestimentare de la Mathilde – completarea unei garderobe de iarnă complexe

Deși nu este tot, imaginea pe care o femeie mai ales o afișează în societate spune multe despre aceasta. Nu tot pentru că nu doar estetica este importantă, ci și partea de confort, calitatea hainelor ce îi alcătuiesc ținuta. Numai realizând un echilibru între cele două părți – de funcționalitate și estetică, efectul de final va fi unul deosebit, aparte.

Pentru că opțiunile sunt nelipsite, este ușor a cădea pradă confuziei dintre trendy și estetic, dar de o calitate inferioară. Diferența de altfel se observă de obicei după primele purtări/spălări. O piesă vestimentară ce are la bază materiale slab calitative se va decolora mult mai repede, va prezenta riscul de a se deteriora, rări, cusăturile se pot desface și alte astfel de defecțiuni vor trăda faptul că nu a meritat investiția și că nu a fost alegerea potrivită.

Pentru că iarna s-a instalat în deplina ei splendoare, atenția publicului feminin este îndreptată în această perioadă spre articolele de îmbrăcăminte care le pot asigura confortul și protecția termică potrivită, dar ținând cont și de modul în care se prezintă – actualitatea modelelor, a culorilor, finețea cusăturilor și alte astfel de detalii.

Așadar, dorința este de a beneficia de opțiuni care să îmbine cu armonie cele două părți majore – calitatea, respectiv estetica. Se pliază pe această nevoie, dar și pe preferințe de stil diverse colecția de iarnă propusă de designerul Mathilde în cadrul site-ului www.mathilde.ro. Este vorba despre o colecție produsă sub brand propriu, ce îmbină cu succes stiluri vestimentare variate ce au la bază o serie de calități care le recomandă de altfel publicului feminin aflat în căutarea unor soluții de îmbrăcăminte aparte.

Bluze elegante de damă

Întrucât ideea este de a completa ținute elegante, fără a face vreun compromis legat de aspect, Mathilde a conceput o varietate de modele ce vizează bluze elegante de dama. Acestea constituie o alegere inspirată mai ales prin frumusețea cu care completează o ținută în stil office, respectiv elegant. Nu orice se încadrează în peisajul unui spațiu definit de lux, spre exemplu, astel că ținuta trebuie să fie aliniată decorului.

Mânecile evazate, transparente, din dantelă, de tip clopot, sunt numai câteva detalii de design care captează atenția publicului feminin în căutare de modele de bluze, respectiv pulovere de la Mathilde.

Voalul delicat și dantela predomină în ceea ce privește opțiunile vestimentare ce vizează completarea părții de sus, dar când vine vorba despre pulovere, tricotul rămâne o alegere selectă, de nerefuzat. Atât prin estetica lui ce transmite confort și căldură, cât și prin moliciunea fibrelor resimțită la atingere, acesta reprezintă o recomandare pentru cele care doresc să folosească ca o completare pantalonul.

Rochii în stiluri unice

Oricine va cuceri atenția publicului printr-o rochie de la Mathilde, aleasă cu grijă din lista de opțiuni, pentru a se plia și preferințelor de culoare, materiale, respectiv design. Spre exemplu, cele care doresc să aibă libertate deplină de mișcare se vor orienta după cele din catifea, cu croi lejer.

Modelul Volga, așa cum se regăsește în colecția de iarnă a magazinului, reprezintă o idee ingenioasă de vestimentație pentru cele care țintesc spre un stil mai aparte, care să le scoată din anonimat.

Detaliile de broderie rămân un trend atât în acest sfârșit de an, cât și la începutul celui ce urmează. Pot fi minimaliste sau în linii mai mari. Sunt aspecte ce caracterizează modele de top din cele disponibile în magazinul menționat. În note nonconformiste, asimetrice, feminine, cu decolteu modest, cu detalii de decor realizate manual de mâini pricepute, rochiile de la Mathilde sunt o alegere inspirată pentru a compelta o garderobă de iarnă deosebită.

Geci călduroase

Caracterizate de designuri deosebite și unice, modelele de geci de la Mathilde sunt ideale pentru zilele răcoroase de iarnă. Gluga este un detaliu pe care nimeni nu ar trebui să îl treacă cu vederea. Îndeplinește un rol foarte important, de protecție în zona gâtului și a capului. Cu mâneci stilizate, fermoare poziționate într-o manieră chic, atât gecile, cât și vestele sunt alegeri de top în acest sezon.

Piesele se evidențiază printr-un rafinament original, dispun de tipare lejere, iar detalii aplicate manual fac diferența finală. Cele interesate de o completare de excepție a garderobei de iarnă găsesc astfel soluții numeroase, elegante, calitative și deosebite pe www.mathilde.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial