(P) Antioxidanții naturali

(P) Antioxidanții naturali

Antioxidant' este un cuvânt utilizat în ultimul timp atât de des încât a devenit o temă banală pentru mulți și nu ne mai încredem în puterile acestora. Dar defapt aceasta nu este deloc o temă plictisitoare! Antioxidanții sunt cei care ne ajută în întărirea sistemului imunitar, într-un mod natural.

Antioxidanții sunt cei care ne protejează celulele de radicalii liberi, periculoși, provocatori de cancer, diabet și alte boli precum Alzheimer. Cu siguranță cunoști deja efectele acestor boli deloc prietenoase, de care ne temem cu toții.

Cum regăsim cei mai eficienți antioxidanți?

Pentru a ne menține tinerețea, sănătatea și pentru a rămâne plini de viață este important să avem o dietă sănătoasă și bogată în antioxidanți! Consideră administrarea suplimentelor cu puteri antioxidante care sunt bogate în vitaminele E și C, Resveratrol, Coenzima.

Cu toate acestea, ne putem îmbunătăți dieta și prin produse mai cunoscute, care sunt surse delicioase și eficiente de antioxidanți.

Boabele de cacao crude nu le găsești întotdeauna dar dacă ai norocul să le întâlnești trebuie neapărat să le achiziționezi! Sunt o sursă naturală de antioxidanți, fără zahăr și cu gust intens de ciocolată. Încă din antichitate se cunoșteau beneficiile acestui produs și până în zilele noastre sunt apreciate pentru proprietățile vindecătoare și prevenirea diferitelor boli.

Boabele crude de cacao sunt o sursă naturală de antioxidanți! Au un conținut de zahăr zero, dar sunt bogate în proteine, grăsimi, carbohidrați, fibre și vitamine (vitamina B, C și E ). Din masa totală a unui bob de cacao crud 12-18% sunt flavonoizi antioxidanți – cu acest aspect întrece fructele goji și devine prima pe linie, absolută în domeniul antioxidanților naturali. Flavonoidele din cacao împiedică acumularea grăsimii în vene astfel ajută în scăderea riscului de atacuri de inimă sau blocarea vaselor de sânge. Astfel ne ajută în reglarea tensiunii arteriale, menținând sănătatea inimii și a vaselor de sânge.

Acest produs este recunoscut drept un antioxidant eficient ajutând în prevenirea bolilor cardiovasculare și a diabetului.

Un alt produs cunoscut și totuși rar întâlnit este pudra de Matcha, din care putem prepara delicioase băuturi sau care poate îmbunătăți gustul multor alimente obișnuite, chiar banale deja. Dar aceste beneficii legate de gust nu sunt singurele care au făcut matcha demnă de menționat!

Pudra de Matcha este bogată în antioxidanți. Ajută în eliminarea radicalilor liberi și distruge celulele care pot cauza boli cronice.

Singura întrebare rămasă este unde pot achiziționa astfel de produse, care să provină din surse naturale și totuși să fie bogate în antioxidanți?

Farmaciile nu se ocupă cu așa ceva, supermarketurile abundă în mâncăruri procesate, așa că este timpul să trecem la magazinul naturist VitaMIX!

Singurul loc unde pot găsi și achiziționa atât online ajutându-te de descrierea produselor cât și în magazine unde primești sfaturile angajatelor! Dacă și tu îți dorești să îți protejezi corpul de radicalii liberi sau pur și simplu îți dorești o viață mai sănătoasă, intră pe magazinul online sau descoperă magazinul cel mai apropiat de tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial