(P) Alege să folosești mopuri cu aburi și profită de super beneficii!

Dacă îți dorești că locuința ta să strălucească la propriu, fără a depune eforturi considerabile, este timpul să îți îndrepți atenția către noua tehnologie bazată pe abur. Din gama de aparate de curățat, poți opta pentru mopuri cu aburi, o combinație ideală dintre aspirator și mop, care îți oferă cea mai eficientă și rapidă metodă de a elimina murdăria de pe suprafețe. 

Mai mult, acest dispozitiv distruge 99,99% dintre bacteriile și alergenii prezenți în spațiile casnice, precum salmonella, E.coli sau Stafilococul, dar și acarienii de praf sau chiar mucegaiul!

Care este principiul de funcționare?

Odată ce ai optat pentru mopuri cu aburi, vei descoperi cât de facil este să faci curățenie! Ba mai mult, această metodă este și mult mai economică, dar și mai prietenoasă cu mediul. Principiul de funcționare este unul foarte simplu! Vaporii de apă, transformați în aburi, degresează rapid și elimină cu succes murdăria de pe suprafețe, fără a le afecta. 

De departe cel mai mare avantaj al aburului este faptul că reușește să elimine și bacteriile, nu doar praful și murdăria. Totodată, curățarea cu abur implică mai puține riscuri pentru sănătate, întrucât nu se mai folosesc produse chimicale și substanțe care pot dauna grav sănătății. 

În oferta producătorului italian Polti.ro vei descoperi o gamă întreagă de mopuri cu aburi, precum și alte aparate care funcționează pe baza aceluiași principiu!

Curățenie la superlativ, fără a produce zgomot!

Știm cu toții cât de obositor poate fi uneori vuietul unui aspirator convențional, atât pentru urechile noastre, cât și pentru animalele de companie! În schimb, dacă optezi pentru mopuri pe bază de aburi, vei descoperi că sunetul produs de aceste aparate este la același nivel cu sunetul produs de un fier de călcat. 

Poate că îți dorești să faci curățenie cât timp se odihnesc cei mici sau poate nu vrei să îi deranjezi pe ceilalți membri ai familiei sau pe vecini. Optează pentru mopuri cu aburi și convinge-te singură!

Vei beneficia de mai mult timp pentru tine

Față de alte dispozitive convenționale, mopurile care funcționează cu aburi sunt extrem de eficiente, dar și rapide! O singură trecere este suficientă pentru a curăța și igieniza fiecare încăpere! 

Mai mult, poți uita de plimbatul găleții de colo-colo, cum este în cazul unui mop cu găleată sau de schimbatul prizelor (aparatul este wireless, deși baza acestuia trebuie să fie încărcată), în cazul unui aspirator clasic. În plus, suprafețele se usucă imediat, rămânând strălucitoare!

Vei face economii majore!

Mopurile moderne funcționează doar cu apă și curent, motiv pentru care sunt ideale în orice casă/apartament! În plus, nu ridică praful în aer și absorb rapid orice urmă de murdărie, fără a folosi substanțe chimice și produse de curățare! 

Economisești astfel atât banii pe care îi foloseai pentru achiziționarea detergenților, cât și spațiul dedicat produselor de curățenie convenționale!

Așadar, precum observi, te vei bucura de super avantaje la achiziționarea celor mai performante mopuri cu abur. Intră pe site-ul Polti.ro și descoperă gama variată de produse, la un preț foarte avantajos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial