(P) Adysim – alături de persoanele îndoliate cu servicii funerare nonstop!

(P) Adysim – alături de persoanele îndoliate  cu servicii funerare nonstop!

Tragediile sunt inevitabile și de cele mai multe ori vin din păcate pe neașteptate. Procesul psihologic prin care trece cineva în urma decesului unei persoane dragi este complex. Conform statisticilor, cea mai mare rată de durere psihică resimtită de oameni este în perioada de doliu.

În cele mai triste momente, oamenii care te înconjoară pot aduce consolare prin sincerele condoleanțe sau sprijinindu-te măcar cu o vorba bună.

Evenimentele neplăcute se pot ivi la orice oră, de aceea echipa Adysim oferă servicii funerare nonstop pentru a  sprijini cât de mult posibil și în ceea ce este necesar persoanele îndurerate.

Dacă locuiești în capitala țării, un reper pentru aceste servicii poate fi Adysim in Bucuresti. La cerea clientului, personalul companiei Adysim dispune de mașini special autorizate ce asigură transportul funerar fie că este vorba de o altă localitate sau de repatriere.

Pachete si servicii funerare

Pachetul standard de la Adysim – servicii funerare contine atât operațiuni de îmbălsămare, toaletarea persoanei decedate, constatare, actele aferente de deces, sicriul și lenjeria de sicriu, coroane, cât și transportul  răposatului.

În funcție de nevoile și disponibilitățile financiare ale fiecăruia, Adysim oferă mai multe tipuri de pachete  în care diferă tipul sicriului în funcție de lemnul din care este confecționat, opțiunea de așezare a sicriului pe catafalc, numărul de persoane ce manipulează sicriul etc.

Majoritatea pachetelor conțin și serviciul de transport funerar ce vine în ajutorul celor interesați cu disponibilitatea transportului de coroane și a defunctului.

Transportul funerar este asigurat pe toată perioada de omagiere a persoanei decedate pornind de la aducerea sicriului și pană la conducerea răposatului spre locul de veci, inclunzând astfel  tradițiile și obiceiurile românești.

În tradiția romanească perioada de priveghere durează 3 zile, timp în care toți apropiații au ocazia de a-și lua un ultim ramas bun. Drumul de la locul în care este depus spre biserică, dar și ultimul drum' de la biserică spre cimitir este asigurat cu mașini autorizate, limuzină specială împreună cu personal calificat, profesionist și discret.

Tradiții pentru perioada de priveghere

În general se organizează un fel de clacă, unde se adună oamenii ce l-au cunoscut pe răposat și are loc acasă sau la casele mortuare, în funcție de posibilități.

Privegherea are loc pe toată perioada celor trei zile, timp în care apropiații și cunoștințele își amintesc de momentele petrecute cu persoana decedată, un aspect important fiind cel al aducerii în discuție în special a amintirilor plăcute pentru a mai alina suferința.

O altă tradiție ce ține și de bune maniere este și aceea de a nu invita oameni la priveghere sau înmormântare, acest lucru fiind substituit de un anunț oficial în ziar sau telefonic prin comunicarea decesului și locul unde este depus.

Obiceiurile religioase si parastasele

De obicei organizarea unui parastas presupune destul de mult stres în ceea ce privește meniul, numărul de locuri, rezervarea din timp a unui restaurant decent. Pentru această situație, agenția de pompe funebre Adysim vă pune la dispoziție și servicii de organizare a parastaselor.

În tradiția creștin ortodoxă, parastasul reprezintă un moment important în elogiul adus celui plecat dintre noi unde apropiații se roagă pentru sufletul celui adormit. Biserica propovaduiește astfel puterea rugăciunilor spre mântuirea persoanei trecute în neființă, prin faptele de milostenie.

Agenția de pompe funebre Adysim organizează și parastase la cererea îndoliaților, oferind diverse pachete pentru a cinsti amintirea celui ce a trecut la cele veșnice.

Acest serviciu de organizare al parastaselor implică de regulă alcătuirea unui meniu, în funcție de opțiunile familiei îndurerate, alegerea restaurantului în funcție de numărul de locuri, cât și pregătirea alimentelor specifice pentru acest moment.

Meniurile pot fi de post sau de dulce în funcție de dorința familiei și conțin de regulă aperitive, fel principal, colivă și băutură la alegere.

Pachetele sunt alcătuite astfel încât să acopere o gamă largă de clienți într-un ansamblu echitabil din perspectiva raportului calitate – preț.

Pentru a mai ușura demersul în această perioadă de îndurerare, Adysim dispune de diverse pachete, servicii și personal profesionist elaborate atât pentru bucureșteni, cât și pentru celelalte localități. Cei de la Adysim – servicii funerare oferă suport clienților îndurerați, indiferent în ce moment al zilei a avut loc nefericitul eveniment întru cât programul este nonstop.

Mai multe informații puteți să le aflați pe www.servicii-funerare-nonstop.ro.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial