(P) Acoperișul verde, modalitatea genială de a câștiga lupta cu apa. Cele mai inedite metode de hidroizolații

În acest moment, există o diversitate de metode de a hidroizola un acoperiș sau o terasă. Poți opta, atât pentru membrană PVC, cât și pentru membrană bituminoasă sau alte soluții clasice.

Dar mai există, însă, și o metodă inedită folosită în hidroizolatii Milucon: acoperișul verde. Practică preluată din Occident se folosește acum și în România și este o soluție durabilă pentru impermeabilizarea clădirilor. Efectele sunt wow, iar avantajele se țin lanț din toate punctele de vedere. Iată de ce merită optezi pentru un acoperiș verde!

Hidroizolația este 100% eficientă

Acoperișul verde este una dintre cele mai ingenioase forme de hidroizolare. Acoperișul este total sau parțial îmbrăcat în vegetație specială: licheni, iarbă, flori, licheni și alte plante verzi, care nu necesită un efort consistent de îngrijire. Plantele cresc fără intervenția umană și rețin cantitățile mari de apă. Sistemul unui acoperiș verde este conceput din mai multe straturi, fiecare dintre ele având un rol dedicat. Membrană antiradacină are un scop special, împiedicând rădăcinile pătrundă în celelalte straturi. Sistemul de deranaj, pe de altă parte, reține apa în compartimele speciale, hidratând pământul și, implicit, redirectionand surplusul de apă spre scurgeri. Efectul este eficient, hidroizolația fiind corespunzătoare.

Izolația fonică și izolația termică vin la pachet

Chiar dacă scopul principal este hidroizolația, un acoperiș verde are și alte avantaje suplimentare. În acest sens se remarcă o bună izolație fonică și termică a clădirilor ce dețin acest sistem de hidroizolare. Dacă locuiești în marile centre urbane, sunetele exterioare vor fi mult atenuate, în timp ce în interiorul clădirii se va menține temperatura optimă. Vara, efectul este de răcire, în timp ce în sezonul geros, efectul este de încălzire. Deloc de neglijat, aceste avantaje extra îți vor crește nivelul de confort în interiorul locuinței tale. Întreaga casă va fi protejată, iar tu te vei simți bine în orice anotimp în atmosfera căminului tău. Efectul de seră este puternic diminuat, confortul termic fiind ușor realizat prin această metodă simplă.

Protejezi mediul înconjurător și respiri aer curat: oaza ta de relaxare la înălțime

Pentru vorbim despre o metodă care implică plantarea vegetației, un acoperiș verde are efecte pozitive și în ceea ce privește mediul înconjurător. Plantele vor reține praful și particulele care poluează atmosfera, aerul pe care îl respiri va fi mult mai curat, iar acoperișul verde poate fi numit o gură de oxigen în marile centre urbane. Eco-friendly, design-ul acoperișului este unul extrem de plăcut. Îți vei crea oaza de relaxare chiar și în centrul orașului, oriunde este poziționată construcția vizată. Vei avea un spațiu dedicat liniștii, un colț de verdeață care încânta vizual și transmite o stare de bine. Implicit, vei crește valoarea clădirii prin această metodă ingenioasă de hidroizolație. Merită pe deplin optezi pentru acoperișul verde!

Milucon.ro, firma care execută lucrări de hidroizolație de tip acoperiș terasă verde

În România, atunci când spui „acoperiș verde', spui Milucon.ro. Această firmă specializată în hidroizolație implementează cele mai ingenioase soluții de combatere a surplusului de apă, care protejează clădirile 100%. Milucon.ro este singura companie cu experiență relevanță în implementarea acoperișurilor verzi.

A preluat cele mai bune practici din Occident, reușind aducă în România standardele internaționale. Dacă vrei îți hidroizolezi locuința eficient, alege acoperiș terasă de cea mai bună calitate și ai încredere în profesioniștii de la Milucon.ro.

 

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial