(P) 7 tipuri de oglinzi de care ai nevoie acasă

Oglinzile sunt o parte esențială a oricărei case. Acestea te ajută să arăți cât mai bine înainte de a ieși din casă. Personal, am mai multe oglinzi de diferite forme și dimensiuni în toată casa! Dacă începi să decorezi cu oglinzi, atunci iată un scurt ghid pentru unele dintre diferitele tipuri de oglinzi pe care ar trebui să le iei în considerare pentru locuința ta!

Poți achiziționa o oglindă cu sau fără cadru și în toate formele și dimensiunile diferite. Eu prefer oglinzile incolore, minimaliste, dar le poți găsi și în toate culorile diferite. Oglinzile fac, în general, un spațiu să pară mai mare decât este și reflectă ușor lumina. Iată de ce oglinda este un obiect decorativ atât de esențial!

Tipuri de oglinzi

Iată șapte tipuri esențiale de oglinzi de care ai nevoie pentru casa ta!

1. Oglindă de baie

Toată lumea are nevoie de o oglindă mare pentru baie pentru spălarea feței și spălarea dinților seara. Poți opta pentru o oglindă mică dacă ai o baie mică sau poți alege un dulap cu medicamente cu oglindă frontală pentru mai mult spațiu de depozitare!

2. Oglindă de intrare

Oglinda de intrare este ultima ta șansă de a-ți verifica ținuta și machiajul înainte de a ieși pe ușă! Dacă ai spațiu, atunci alege o oglindă înaltă, dar dacă nu, o oglindă mai mică de corp poate funcționa la fel de bine!

3. Oglindă integrală

Personal, nu aș putea trăi fără oglinda integrală din dormitorul meu! Mă ajută să mă asigur că ținuta mea se potrivește bine, mai ales atunci când nu sunt sigură ce geantă sau pantofi să combin cu îmbrăcămintea mea. Oglinda integrală este esențială pentru rutina mea de îmbrăcăminte de dimineață. Poți cumpăra una înaltă care atârnă pe spatele ușii dormitorului sau pe ușa dulapului sau poți obține o oglindă mai mare, cu un cadru frumos, care se sprijină pe podea și de perete.

4. Oglindă înclinată

Oglinda înclinată este un element de bază în multe stiluri de case. Dacă ai un spațiu mic, atunci ia în considerare punerea unei oglinzi înclinate pe perete. Va face spațiul să se simtă mult mai mare, aerisit, luminos și deschis! Cel mai adesea vin cu un cadru elegant, dar cu siguranță poți găsi un cadru minimalist și drept, dacă acesta este mai mult pe gustul tău.

5. Oglinda de comodă

Mulți oameni aleg să păstreze o oglindă deasupra comodei pentru a proba lucruri precum bijuterii și pentru a se machia în fața ei. De asemenea, poți depozita eșarfe, bentițe pentru cap și alte accesorii pe comodă și apoi să utilizezi această oglindă pentru a le proba dimineața!

6. Vanity Mirror

Dacă ai norocul de a avea o unitate pentru a te machia, atunci vei dori în mod absolut o oglindă de vanitate bine luminată pentru a te face frumoasă dimineața!

7. Oglindă portabilă

În cele din urmă, trebuie să te asiguri întotdeauna că ai cel puțin una sau două oglinzi portabile în casă, astfel încât să le poți lua cu tine atunci când ieși pe ușă. Oglinzile portabile sunt excelente pentru a-ți retușa machiajul în mișcare și pentru a aplica ruj pe drum, deoarece nu ai avut timp să o faci dimineața!

Ce dimensiune oglindă ar trebui să cumpăr?

O regulă bună este să alegi o oglindă care să aibă aproximativ două treimi din dimensiunea mobilierului deasupra căruia o atârni. Utilizează un șablon de hârtie pentru a te ajuta să-i identifici poziția dacă nu ești sigur ce dimensiune se potrivește spațiului tău – culoarea camerei și nivelurile de lumină naturală vor juca și ele un rol. Și, deși majoritatea oglinzilor vin în diferite dimensiuni, cele mai frecvente – după tip – sunt enumerate mai jos.

  • Oglindă rotundă de perete (mică): 50cm diametru
  • Oglindă rotundă de perete (medie): 80cm diametru
  •  Oglindă de perete (mică): 50 x 80cm
  • Oglinda de perete (medie): 60 x 80cm
  • Oglindă de perete (mare): 70 x 100cm
  • Oglinda de siluetă: 30 x 120cm
  • Oglindă de siluetă mare: 40 x 140cm
  • Oglindă mare: 80 x 180cm
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial