(P) 7 contexte în care un coș cadou gourmet poate fi cadoul ideal

Coșurile cadou au capacitatea de a transmite mesaje puternice, dacă sunt concepute corect și dacă sunt oferite în anumite contexte potrivite. În România, tot mai multe persoane oferă și primesc coșuri cadou gourmet – un gest popularizat mai ales de către companiile internaționale.

Venite în țara noastră cu know-how din țările mai dezvoltate, corporațiile au importat și acest obicei al oferirii de coșuri cadou către angajați, colaboratori, furnizori și clienți de top. Însă coșurile cadou nu sunt doar cosuri cadou corporate, ci cadouri ideale în foarte multe ocazii.

Magazinul online gourmetGIFT.ro, brand cu 11 ani de experiență, este un specialist în domeniul coșurilor cadou gourmet. Furnizor de cadouri corporate, este în același timp un e-shop dedicat persoanelor fizice. Se pot comanda astfel foarte ușor, online, coșuri cadou din colecția actuală, la un foarte bun raport calitate / preț. Coșurile cadou conțin de obicei bauturi alcoolice (vin, whiskey, gin, rom, vodcă, vin spumant, lichior etc.) și selecții de cafea italiană, ciocolată, alte dulciuri și produse gourmet exclusiviste.

Mereu sunt selectate mărci premium, produse care să impresioneze prin aspect, gust, arome, să asigure caracterul festiv al cadourilor. Asocierea produselor nu este întâmplătoare, ci un proces realizat cu maximă atenție, după cum spun cei de la gourmetGIFT.ro. Demn de menționat este că magazinul online propune și pachete cu băuturi alcoolice (ideale pentru petreceri private), la cele mai bune prețuri online. De asemenea, se pot comanda sortimente premium de cafea italiană Trucillo și Excelsior – importate direct.

Iată 7 contexte în care un coș cadou gourmet poate fi cadoul ideal pentru cei apropiați:

Cadouri de Paște sau de Crăciun

Cel mai mult se caută variantele de coșuri cadou de Paște și coșuri cadou de Crăciun. Mai nou, unele lanțuri de magazine fizice comercializează astfel de pachete în perioadele de Sărbători, însă cea mai mare varietate, cea mai bună calitate și cele mai avantajoase prețuri sunt online, în magazine specializate precum gourmetGIFT.ro. Coșurile cadou pot fi oferite prietenilor, familiei sau colaboratorilor pe plan profesional.

Cadouri de aniversare sau de zi onomastică

Dacă mergi în vizită la prieteni sau rude de ziua de naștere sau de ziua onomastică, un coș cadou gourmet poate fi cadoul ideal. Este de altfel dificil să găsești idei de cadouri în unele situații, mai ales pentru persoane pe care nu le cunoști extrem de apropiat, cu care nu petreceri foarte mult timp împreună.

Cadouri pentru nași, cadouri pentru fini

Pentru vizitele la nași sau fini, coșurile cadou sunt întotdeauna cadouri elegante, cadouri de familie, foarte apreciate. Dacă este vorba despre familii cu copii, cei mici se vor bucura desigur de dulciuri, iar cei mari de băuturile și cafeaua din coșul cadou.

Cadouri pentru părinți sau alte rude

Când îți vizitezi rudele, un coș cadou este un cadou de familie care va fi bine primit. Pont pentru cei care lucrează sau trăiesc în străinătate: se pot comanda online astfel de coșuri cadou gourmet, cu plată pe internet, iar livrarea se face prin curier, în România, la orice adresă.

Cadouri de felicitare

Un nou membru în familia unor rude sau prieteni? O reușită puternică pe plan personal sau profesional pentru cineva drag? Un coș cadou premium poate transmite perfect un mesaj de felicitare.

Cadouri de mulțumire

Poți oferi coșuri cadou unor persoane care te-au ajutat în mod special, pe plan personal sau profesional. Poate cuiva care ți-a fost alături pentru a reuși să treci un examen important sau cineva care te-a ajutat să accezi pe o poziție superioară la muncă. Poți mulțumi de asemenea cuiva care a fost aproape într-un moment mai dificil pentru tine. Un coș cadou spune multe, chiar fără a fi nevoie de cuvinte adresate de tine personal!

Cadouri cu speranță de sănătate, cu optimism

Există și situații nedorite, dar firești în viață. De exemplu, când cineva drag are niște probleme de sănătate și a fost supus unei intervenții medicale. Un coș cadou înseamnă speranță, grijă, apreciere, optimism, mesajul sincer că totul va fi bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial