(P) 5 Tipuri de lavoare care se pot monta pe blat în baie

(P) 5 Tipuri de lavoare care se pot monta pe blat în baie

Mai mult decât orice altă cameră din casa ta, baia trebuie să fie un spațiu care să îți exprime personalitatea și să îți ofere confort. Lavoarul este un element care iese foarte ușor în evidență în interiorul unei băi. Ai nevoie de un design unic și elegant care să se potrivească cu stilul tău de viață? Îți dorești un produs extrem de versatil, care să salveze din spațiu, dar să se potrivească nevoilor întregii familii?
Un lavoar montat pe blat contribuie la estetica și unitatea aspectului general al băii tale. Lavoarele sunt într-o varietate de stiluri, așa că poți alege cu ușurință unul care ți se potrivește. Iată câteva modele de lavoar care se pot monta pe blat.

Lavoar pe blat pentru baie rotund


Un lavoar de baie ideal pentru a schimba atmosfera indiferent de stilul decorativ abordat. Acesta poate deveni elementul central al încăperii, un accent de eleganță și rafinament. Un lavoar pentru baie rotund este potrivit pentru un spațiu minimalist, vintage sau luxos.

Așezat pe suprafața blatului, acesta este în întregime în exterior și iese în evidență prin aspectul contemporan. Astfel de lavoare sunt perfecte pentru cei care își doresc un design special inspirat din vremurile îndepărtate când oamenii foloseau diferite obiecte rotunde pentru a se spăla.


Lavoar pe blat pentru baie pătrat

Un lavoar pătrat este ideal pentru o baie amenajată în stil tradițional, clasic sau minimalist. Un design cu linii drepte, bine definite, va crea o imagine autentică în orice tip de baie în care va fi amplasat. Acest lavoar de baie pătrat conturează un aspect sobru sau dramatic în încăpere. Simplu, dar în același timp atât de elegant, modelul se integrează perfect pe blat, alături de un mobilier minimalist. Baia va părea mult mai aerisita dacă la nivelul pardoselii este liber, iar lavoarul așezat pe blat va avea un efect spectaculos. În încăperile generoase, pentru un plus de eleganță și funcționalitate ridicată, pe blat pot fi montate două lavoare cu formă pătrată. Astfel, vei beneficia de o notă incontestabilă de intimitate.


Lavoar pe blat pentru baie dreptunghiular


Lavoarul pentru blat dreptunghiular este asociat unui stil dramatic, clasic sau nonconformist. Acest obiect îți va scoate în evidență creativitatea și dinamismul. Un lavoar baie cu o formă dreaptă, cu linii puternice, recomandat pentru blatul din baie ca punct de atracție unic. Acest element creează o atmosferă mediteraneană, însă se poate adapta și diferitelor stiluri de interior clasice sau moderne. Cu o formă perfect ergonomică, un lavoar pentru baie dreptunghiular așezat pe blat îți va pune și mai mult în valoare încăperea.


Lavoar pe blat pentru baie oval


Cu o formă unică, rafinată, lavoarul pentru blat cu formă ovală este unul dintre preferatele tuturor celor care caută un produs cu totul deosebit. Acest element este caracteristic stilului scandinav deoarece ține de simplitate, utilitate, rafinament și relaxare. Un lavoar montat pe blat oval este perfect pentru un minimalism modern, deoarece este minunat de practic și frumos. Poate fi combinat cu orice stil ți-ai dori, însă este specific spațiilor inspirate dintr-o combinație a stilului modern cu un stil retro-clasic.

Lavoar de baie incorporabil


Un lavoar cu montare în blatul din baie este un element-simbol al băilor compacte. Extrem de funcționale și ușor de îngrijit, sunt des întâlnite în spațiile mici și în băile de familie. Sunt introduse pe jumătate sau în întregime sub blat. Aceasta amenajare oferă o mai mare stabilitate, mai ales că lavoarele se pot așeza sau integra perfect în orice tip de blat, din orice material. Sunt dedicate stilului sofisticat, contemporan, deoarece ocupă mai puțin loc și oferă senzația de spațiu.

De ce să montezi un lavoar pe blat și să nu alegi un model cu picior? Pentru că ai nevoie de o baie elegantă, practică și modernă. Folosind un astfel de produs pe blatul din baie vei beneficia de mai mult spațiu și de un aspect deosebit, care îți va da impresia că lavoarul plutește.


În funcție de ce criterii alegi un lavoar în baie

Lavoarul este un obiect sanitar esențial pentru orice baie. Tradiționala chiuvetă nu mai este de mult în tendințe, astfel că este necesar să alegi un model de lavoar pentru baie potrivit nevoilor tale. Pentru a te asigura că vei avea o baie modernă și elegantă, este important să ai grijă de câteva detalii. Astfel, lavoarul ales trebuie să se potrivească stilului pe care îl abordezi pentru baie, să se integreze cu celelalte obiecte sanitare și să aibă o nuanță adecvată.

Prin formele sale diferite, lavoarul nu este doar un element funcțional, ci și o adevărată piesă de decor. Trebuie să ții cont de prețurile acestor lavoare baie, modalitatea de instalare, materialele în tendințe, blaturi inedite, creativitatea ta și armonia băii în raport cu aspectul general al casei tale.

Avantajele lavoarelor montate pe blatul din baie

Deosebit de elegant și modern, lavoarul montat pe blat este un element esențial pentru baia ta. Acesta reprezintă alegerea perfectă pentru un stil unic, personalizat, deoarece este versatil și poate fi adaptat oricărui spațiu. Pentru a crea ambientul perfect în baia ta ai la dispoziție modele diversificate, în orice formă îți dorești. Acest tip de lavoare sunt ușor de instalat și de folosit. Vei beneficia de o încăpere mult mai spațioasă, confortabilă și modernă. În plus, un lavoar montat pe blat se poate schimba foarte ușor. Dacă dorești să schimbi aspectul băii tale fără a redecora, poți renunța la lavoarul vechi.

Lavoarul se adaptează cu ușurință fiecărui ambient și transformă baia într-o încăpere plăcută și primitoare. Un lavoar pe blat este un adevărat element de design ce a renăscut în ultimii ani. Fie că îți dorești să redecorezi complet baia, fie că ai nevoie doar să înlocuiești anumite obiecte sanitare, arată-ți deschiderea către produse cu linii futuriste și forme deosebite. Lavoarul așezat pe blat va fi la fel de actual odată cu trecerea timpului deoarece este o piesă cu un important rol estetic ce se adaptează oricărui stil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial