(P) 4 avantaje pe care le vei avea dacă alegi să faci videochat la un studio specializat, nu de acasă

(P) 4 avantaje pe care le vei avea dacă alegi să faci videochat la un studio specializat, nu de acasă

Dezbaterea videochat de la studio versus videochat de acasă este una de lungă durată și probabil nu vom primi un răspuns categoric prea curând.  La finalul zilei trebuie să acceptăm că depinde de gusturi, ambele variante având avantajele și dezavantajele lor. Categoric, fiecare va alege varianta care funcționează cel mai bine pentru el/ea. 

Acestea fiind spuse, articolul de față vrea să enumere avantajele muncii din cadrul unui studio specializat, în defavoarea lucrului de la domiciliu. Poți cântări argumentele oferite și lua o decizie în cunoștință de cauză în urma parcurgerii articolului. 

Contract de muncă 

Dacă alegi să lucrezi pentru un studio specializat, nu vei începe munca până nu semnezi un contract. Acest lucru îți va asigura plata veniturilor la timp, asigurarea medicală, contribuția la pensie, confidențialitatea datelor și multe alte beneficii. De asemenea, studioul se va ocupa de plata taxelor către stat, scăpându-te pe tine de această grijă. Dacă lucrezi de acasă va fi nevoie să-ți declari veniturile și să plătești taxe pe cont propriu. Aceasta activitate te va costa timp pe care îl puteai folosi mai chibzuit. 

Training de calitate 

Dacă vrei să faci bani din videochat trebuie să știi ce, dar mai ales cum să faci. Atunci când ai la dispoziție o întreagă echipă în spate, echipă formată în cel mai bun caz de foste modele, ai parte de cea mai bună susținere din lume.  Vei putea învăța din experiența lor, dar și a colegelor tale. Pe când acasă, vei putea doar să înveți din greșelile tale și de multe ori nici măcar nu vei realiza singură ce a mers prost. 

Susținere financiară și cursuri de calificare

Cele mai bune studiouri oferă, pe lângă un salariu atractiv, și susținerea lor pentru ca tu să-ți atingi obiectivele. Cele mai comune visuri pe care le au modele sunt să-și ia o casă, o mașină sau chiar să plătească operații estetice care să le ajute să se simtă mai bine în pielea lor. Un studio profesionist va înțelege aceste nevoi și, în măsura în care va observa deschidere și din partea ta, te va susține financiar în toate aceste demersuri. În plus, ți se va pune la dispoziție chiar și un consultant financiar. 

Vei face oare videochat toată viața? Noi înclinăm să credem că nu. Unul dintre beneficiile colaborării cu un studio este și posibilitatea de a urma cursuri de perfecționare a limbii sau de recalificare profesională. Ai idee câți bani ai fi plătit pentru astfel de facilități dacă lucrai pe cont propriu de acasă? 

Program stabil

Stați puțin, ați spus că programul la videochat este flexibil. Da, așa este, vei avea ocazia să-ți alege turele în care lucrezi, dar va fi nevoie să respecți acele ture și să lucrezi numărul de ore agreate prin contract. De ce este acesta un avantaj? Ei bine, un aspect pe care multe modele de videochat nu îl înțeleg, și în consecință ajunge să le coste bani și timp, este că nu poți avea succes în videochat dacă nu ești constantă. 

Faptul că vei avea un program stabil te va disciplina și îți va ajuta câștigurile. Dacă lucrezi de acasă vei fi tentată să lenevești, să iei mai multe pauze și să lucrezi doar când ai chef. Probabil că acest scenariu sună cunoscut, nu-i așa? 

Dacă ceea ce am scris mai sus nu te-a convins, poți afla și despre alte dezavantaje videochat de acasă. Decizia îți aparține, dar ține minte că vei suporta consecințele. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial