(P) 3 cadouri inspirate de Crăciun pentru iubitul tău gamer

(P) 3 cadouri inspirate de Crăciun pentru iubitul tău gamer

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun, ceea ce înseamnă că nu mai ai prea mult timp pentru a îți surprinde iubitul cu un cadou care să îl facă să înțeleagă cât de mult îl iubești! Atunci când faci un cadou persoanei iubite, este important să nu îi alegi doar ceva simbolic! Cadoul va fi unul mult mai apreciat de iubitul tău în cazul în care acesta va putea fi asociat cu o experiență interesantă! Și, pe lângă asta, îi arăți că îți pasă de hobby-urile lui! Dacă iubitului tău îi plac la nebunie jocurile video, îți vom da în materialul de astăzi trei recomandări de cadouri care nu au cum să nu îl surprindă plăcut!

Jocurile video au ajuns să fie atât de îndrăgite de cei care le joacă tocmai pentru că reușesc să îi transpună pe aceștia într-o realitate paralelă, de cele mai multe ori mult mai palpitantă și  plină de aventură. Astfel, gamer-ul trăiește o adevărată experiență intensă atunci când se află în fața calculatorului și experimentează jocul preferat. Pentru a putea trăi un joc la intensitate maximă, gamerii au nevoie de un întreg arsenal de accesorii, începând de la joystick-uri și ochelari 3D și până la căști pentru jocuri sau scaune speciale de gaming. Tocmai din acest motiv îți spunem că următoarele trei cadouri ar fi primite extrem de bine de iubitul tău pasionat de jocurile pe calculator!  

1. Căști pentru gaming  

Cu siguranță vei reuși să îi faci o bucurie nemărginita iubitului tău dacă îi vei dărui cele mai bune căști pentru gaming. Chiar dacă ție s-ar putea să ți se pară banale aceste căști, iubitul tău va știi să le aprecieze la maximum. Și asta pentru că niște căști de jocuri performante și de calitate vor face ca experiența trăită în timpul jocului să fie mult mai intensă și reală.  

Căștile de gaming Sennheiser GAME ZERO sunt niște căști wireless cu tehnologie bluetooth și sunt unele dintre cele mai bune căști pe care le vei găsi pe piață la ora actuală. Acestea beneficiază de un design închis, profesionist, care te lasă parcă să crezi la prima vedere că ai în față niște căști dedicate piloților de avion. Datorită materialelor de la interior, aceste căști sunt extrem de confortabile, asigurând o experiență plăcută chiar și dacă vorbim despre o sesiune de gaming ceva mai îndelungată.  

Prețul acestor căști nu este unul mic, însă trebuie să fii conștientă că vorbim despre niște niște căști fără fir cu bluetooth, de calitate germană, care beneficiază de cele mai noi tehnologii de pe piață. Acestea au fost optimizate de specialiștii germani pentru a putea reproduce cât mai fidel posibil toate sunetele din jocuri.  

2. Scaun pentru gaming  

Arozzi Monza este unul dintre cele mai apreciate scaune pentru gaming pe care le poți găsi pe piață, oferind un raport calitate-preț foarte bun. Iubitul tău va fi încântat când va vedea că de acum înainte își va petrece orele în fața calculatorului într-un asemenea scaun profesional. Scaunele Arozzi Monza beneficiază de un design foarte plăcut ochiului și au marele avantaj de a avea o tapițerie care prezintă o rezistență crescută la uzură. Experiența iubitului va fi una foarte confortabilă, scaunul având suporți de protecție pentru zona lombară, pentru ceafă și pentru brațe.  

3. Consolă pentru gaming

Crede-ne pe cuvânt, o consolă pentru gaming reprezintă darul suprem pentru iubitul tău pasionat de jocurile pe calculator. Și dacă vorbim despre console pentru gaming, vorbim în primul rând despre Xbox One X, cea mai puternică consolă pe care o poți găsi pe piață la ora actuală. Cu un procesor AMD cu opt nuclee și cu 12 GB de memorie rapidă, Xbox One X va putea rula orice joc la rezoluție nativă 4K și 60 de cadre pe secunde. Ceea ce înseamnă că experiența din fața consolei va fi una de neuitat!  

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că nu mai ai foarte mult timp la dispoziție pentru a te decide asupra unuia dintre cadourile menționate în rândurile anterioare. Însă, orice alegere ai face, poți să fii sigură că iubitul tău va fi încântat!  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial