(P) 2 ani de Alfemo în România! Sărbătorim împreună aniversarea cu numeroase concursuri și promoții la mobilă de calitate!

Alfemo înseamnă eleganță și prestanță pentru casa ta. Înseamnă mobilă de calitate ce îmbină armonios confortul și functionalitatea. La împlinirea a 2 ani, te invităm să sărbătorim împreună cu reduceri aniversare și o tragere la sorți la care poți câștiga un voucher cadou în valoare de 5000 RON. Intră pe www.alfemo.ro și vezi ofertele speciale pe care ți le-am pregătit!

Alfemo a adus în peisajul românesc piese de mobilă cu un aer distins, realizate cu atenție la detalii. Conceptul de la care am plecat a fost să oferim clienților noștri acel echilibru greu de atins, al rafinamentului, al modernității și al iscusinței în a crea piese de mobilier deosebite. Cu ajutorul modelelor oferite am reușit să redăm clienților noștri atmosfera pe care și-au dorit-o pentru căminul lor. Descoperă piesele noastre de mobilier și înfrumusețează-ți casa, conferindu-i atmosfera personală pe care ai dorit-o.

Alfemo este etalonul de eleganță pentru mobila pe care o dorești în fiecare încăpere a casei tale

Modelele noastre sunt gândite pentru orice încăpere a casei și pentru a crea un ansamblu unitar și rafinat. Casa înseamnă familie, astfel că am conceput modele de mobilier pentru a fi pe placul tău dar și a celor mai mici dintre noi. Copiii își vor dezvolta creativitatea și vor dormi ca niște îngerași alături de niște piese haioase, special concepute pentru ei. Le poți găsi pe site-ul nostru la categoriile copii și bebeluși. 

Casa trebuie să-ți reflecte stilul și personalitatea, de aceea am creat colecții de modele care te vor inspira. Prin varietatea design-ului oferit de acestea, vei putea opta pentru stilul pe care îl preferi. Poți alege între modele de inspirație clasică, cum sunt cele cu design englezesc, ideale în a crea o atmosfera de calm, până la piese minimaliste, practice, cu un aer scandinav. Lux și rafinament la tine acasă.

În oferta Alfemo vei regăsi toate categoriile de mobilă prin intermediul cărora poți ajunge la feeling-ul dorit în fiecare încăpere a casei tale. Livingul, încăperea centrală, va putea fi amenajată cu piese elegante și comode, care îți vor reda confortul pe care îl dorești și îți vor primi cum se cuvine oaspeții. Cea mai personală încăpere, dormitorul, îți va oferi confortul și liniștea pentru a-ți reîncărca bateriile după o zi de lucru obositoare. 

Vei găsi piese elegante, croite special pentru tine în următoarele categorii:

 • Dormitor
 • Living
 • Dining
 • Colțare și canapele
 • Fotolii
 • Sleep
 • Home & Deco
 • Copii și bebeluși

Calitatea și funcționalitatea mobilei sunt criterii cheie în alegerea mobilierului ideal oferit de Alfemo

Aspectul estetic al mobilei create de noi este subordonat unor criterii importante fără de care nu îți putem oferi un produs complet. Aceste criterii sunt calitatea fabricației și siguranța. Materialele folosite în crearea pieselor noastre de mobilier trebuie să treacă printr-un control de calitate riguros, pentru a-ți putea oferi cele mai alese și durabile modele. Lemnul, pielea, țesăturile sau metalul se îmbină creativ și elegant în piese de mobilier deosebite și trainice. Poți să-ți creezi stilul dorit prin alegerea culorilor și țesăturilor pe care ți le punem la dispoziție.

Design-ul și calitatea se împletesc într-un mod desăvârșit și sunt cele mai evidente în detaliile ce compun o mobilă de calitate. Iată cateva caracteristici speciale pe care le poți descoperi la modelele noastre:

 • Mânere din piele sau porțelan
 • Sistem silențios de închidere a ușilor și sertarelor
 • Feronerie Hetic
 • LED-uri încorporate 
 • Lemn din esențe nobile
 • Canturi rotunjite și suprafețe fine la atingere

Te invităm să descoperi și alte detalii inedite ale mobilei oferite de noi în magazinul nostru online, unde poți face un tur virtual 3D, sau în locațiile fizice din țară.

Un alt aspect ce trebuie menționat este siguranța pieselor Alfemo. Această caracteristică completează triada formată împreună cu eleganța și calitatea mobilei noastre. Toate piesele respectă criterii clare de siguranță. Astfel, mobila este tratată cu substanță ignifugă pentru maxim 25 de minute de flacară directă. Sistemele de prindere și de stabilizare oferă echilibru și rezistență, contribuind la minimizarea posibilelor accidentări. Spațiile de depozitare cum sunt rafturile și sertarele sunt generoase și gândite pentru a oferi un acces ușor. 

Alfemo îți oferă și garanția proprie ce constă în 2 ani de service gratuit și 10 ani pentru piesele de schimb. Te asigurăm că mobilierul nostru poate rezista până la 10 cicluri de montare-demontare, adică o uzură intensă și este ușor de asamblat datorită accesoriilor și schitelor 3D incluse. 

Descoperă la ceas aniversar reducerile și cadourile oferite de Alfemo!

O dată cu aniversarea a 2 ani pe piața din România, Alfemo dorește să te bucuri de calitatea și rafinamentul pieselor sale. Până la finalul lunii noiembrie poți beneficia de reduceri de până la 40% pentru mobila oferită de noi. Pentru fiecare achiziție de minim 1000 de lei vei avea șansa să câștigi un voucher de 5000 de lei. Te așteptăm așadar să descoperi colecțiile de mobilă oferite de noi, prezentate și în catalogul nostru online. Cu Alfemo eleganța și rafinamentul vor fi mereu prezente la tine acasă.  

Articol conceput și redactat de agenția de marketing digital Omniflux.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial