(P) 10 sfaturi simple pentru a reduce cheltuielile inutile

Nu există o formulă magică prin care să ne îmbogățim peste noapte. Din contră, peste 90% dintre cei care au câștigat la loto de-a lungul istoriei au ajuns ruinați financiar după maxim 5 ani. Dar asta nu înseamnă că nu putem face mici schimbări în viață care să ne permită să avem un trai decent și să strângem o sumă frumoasă de bani în contul de economii, mai ales că majoritatea cheltuielilor noastre sunt inutile, fiind datorate impulsului de moment sau presiunii sociale.

  1. Renunțați la vicii – pe lângă faptul că sunt scumpe, viciile precum fumatul sau consumul de alcool sunt și foarte dăunătoare sănătății. 
  2. Înainte de a achiziționa un obiect, așteptați câteva zile. De cele mai multe ori veți realiza că a fost doar o decizie de moment și că, de fapt, nu vă doriți cu adevărat articolul respectiv. 
  3. Renunțați la abonamentul TV – aveți tot ce vă trebuie în online, inclusiv televiziune. Abonamentul la TV este o cheltuială inutilă care vă mănâncă mulți bani lunar, iar de obicei vine la pachet cu plata altui obiect aproape inutil în vremurile noastre: telefonul fix. 
  4. Renunțați la mesele în oraș – încercați să gătiți mai mult acasă, veți observa nu doar o îmbunătățire la nivel de finanțe, ci și de gust, savoare și satisfacție personală. 
  5. Din când în când faceți un „post de cheltuieli' – stabiliți o perioadă de x zile/săptămâni în care nu cheltuiți niciun ban în plus față de strictul necesar. 
  6. Instalați o aplicație de budgeting care vă dă notificări periodice – astfel vă va fi amintit periodic că trebuie să fiți cumpătați.
  7. Setați țeluri financiare – un țel bine stabilit vă va motiva mai tare pentru a economisi bani.
  8. Faceți o listă cu lucruri de care aveți nevoie cu adevărat și achiziționați-le doar în perioade de reduceri masive (cum ar fi de Black Friday sau în cadrul soldărilor de la sfârșitul sezonului) 
  9. Înlocuiți lucrurile scumpe cu care vă răsfățați de obicei cu variantele lor mai ieftine sau chiar gratuite – de exemplu, mersul periodic la cinematograf poate fi înlocuit cu un abonament la Netflix sau alt serviciu de streaming.
  10. Puneți orice căștig extra direct în contul de economii – cum ar fi un bonus primit la serviciu sau un cadou în bani de la cei dragi. 

Dacă vă aflați într-un impas financiar de moment din care micile schimbări de zi cu zi nu vă pot scoate în acest moment, apelați cu încredere la un împrumut rapid cum sunt cele de pe site-ul https://www.17bankow.com/kalkulator-wynagrodzen-plac. Aceste credite rapide vă scapă de presiunea de moment și vă permit să vă liniștiți din punct de vedere financiar pentru ca dumneavoastră să vă puteți organiza corespunzător din acest punct de vedere. 

Există numeroase alte strategii pertinente pe care dumneavoastră puteți să le aplicați în viața cotidiană pentru a scăpa de cheltuielile inutile. Dacă vă doriți să aflați mai multe detalii despre budgeting și finanțe personale puteți accesa oricând infinitatea de resurse gratuite puse la dispoziția dumneavoastră în online de către profesioniști. Cheia succesului stă în cercetarea amănunțită și organizarea corespunzătoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial