(P) 10 idei de mărturii de botez pentru oaspeții tăi

(P) 10 idei de mărturii de botez pentru oaspeții tăi

Ai de gând să-ți botezi copilul, dar ai rămas fără idei de mărturii botez pe care să le dai oaspeților în memoria acestei sărbători? Descoperă selecția de 10 idei originale și distractive pentru mărturii de botez! Cu siguranță, vei găsi ceva ce îți va plăcea! 

Botezul este un moment magic în viața bebelușului tău, o ocazie de a sărbători nașterea sa prin reunirea cu familia și cu prietenii. Fie că sunteți un grup mare sau într-un grup mic, este importantă o bună organizare și atenție la detalii pentru a te asigura că totul funcționează fără probleme și că toată lumea este fericită, chiar și bebelușii!

Organizează-ți bine botezul

După ce ai decis ziua și locul ceremoniei, va trebui să alegi nașul și nașa copilului tău: rolul lor este foarte important în măsura în care sunt considerați ca părinți spirituali ai copilului.

Va trebui apoi să te gândești la forma pe care dorești să o dai evenimentului: o ceremonie mare cu mulți invitați și mese la restaurant sau catering, ceva mai intim doar cu familia apropiată sau o simplă gustare.

Apoi va trebui să ai grijă de ținuta bebelușului, de decorarea bisericii, de lista cu invitați la botez, dar și de mărturiile de botez pe care le vei oferi oaspeților în memoria acestei zile minunate. De ce să nu schimbăm puțin față de ce se oferă, de obicei?

Aici ai 10 idei originale și distractive de mărturii pentru oaspeții unui botez:

  • O fotografie pentru bebeluși

Este un cadou clasic, dar sigur, care îți va încânta familia și prietenii. De asemenea, poți personaliza fotografia copilului tău de la cel mai modern la cel mai vintage stil.

  • Delicioasele macarons

Aceste prăjiturele populare au avantajul că sunt disponibile în mai multe culori. Prin urmare, poți opta pentru cutii mici care conțin un curcubeu de macarons sau poți alege o singură culoare.

  • Borcane mici de dulciuri

Cei mai pofticioși oaspeți vor fi încântați de acest mic detaliu pe care cu siguranță se vor grăbi să îl deschidă și să-l guste. Poți adăuga o fotografie cu bebelușul pe borcane ca amintire a botezului.

  • Un puzzle personalizat

Aceasta este o idee foarte originală, care va atrage atât tineri, cât și bătrâni. Puzzle-ul poate, de exemplu, să fie fotografia pe care ai ales-o ca anunț de botez. Un mic cadou care îi va ocupa pe cei mai tineri!

  • Ursuleți dulci!

Dacă iubești artizanatul, această idee este pentru tine! Trebuie doar să pictezi și să scrii numele copilului tău pe cutii mici din lemn și apoi să adaugi un pluș la alegere: ursuleț de pluș, panda, koala, etc.

  • O mini sticlă plină de bomboane

Umple biberoanele într-o culoare la alegere cu bomboane. Umplerea cu siguranță nu va dura foarte mult, dar oaspeții tăi vor păstra biberonul în memoria botezului.

  • Magneți cu fotografia copilului tău

Un mic cadou util pe care oaspeții tăi îl pot agăța pe frigider, de exemplu. Poți personaliza magneții și mai mult alegând o fotografie a fiecăruia dintre oaspeții tăi împreună cu copilul tău.

  • Plante mici cu numele copilului tău

O idee ecologică pentru iubitorii de natură și un simbol drăguț pentru o viață care se naște și o mică ființă care va crește!

  • Câteva borcane cu gemuri de casă

Pentru a da botezului copilului tău o notă gastronomică! Vei alege diverse arome, de la cea mai clasică la cea mai originală și vei adăuga câte o linguriță mică la fiecare borcănel, astfel încât degustarea să se poată face instantaneu, pe loc.

  • O cană cu fotografia copilului tău

Poți alege o fotografie tandră sau amuzantă a copilului tău, singur sau împreună cu oaspeții. Un cadou util și original!

Sperăm că acest articol a răspuns la întrebarea ce marturii se dau la botez? Și ca ți-am usurat puțin munca depusă în organizarea evenimentului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial