Celebra cântăreață de la noi a surprins cu declarațiile despre prezentatorul „Survivor”: „M-aș căsători cu Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă”

Otilia Bilionera, căci despre ea e vorba, a recunoscut în direct la TV că s-ar căsători cu Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor'. Se știe că ei au făcut parte din același proiect, ea a făcut parte din echipa Faimoșilor a celebrului concurs difuzat la Pro TV.

Otilia Bilionera a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță și a făcut și dezvăluiri în emisiunea lui. Pe Laura Giurcanu, fosta ei coechipieră de la „Survivor', a descris-o ca fiind “manipulatoare, orgolioasă și nehotărâtă” și întrebată cu ce persoană din showbiz s-ar căsători, a fost sinceră: „Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă', a răspuns Otilia, conform Pro TV.

otilia-bilionera-casatorie-daniel-pavel-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Otilia Bilionera, eliminată de la „Survivor' din cauza problemelor medicale

Otilia Bilionera a fost eliminată de la „Survivor România'. Din cauza unor probleme de sănătate, concurenta din echipa Faimoșilor a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană la sfârșitul lunii februarie.

„Mă așteptam oricum, chiar în ultima săptămână știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele cred că sunt de prisos acum. Într-un fel sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez, mă gândeam, cât timp am stat aici, doar la momentul în care pot să mănânc tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează încă câteva luni de regim alimentar', a spus Otilia Bilionera după ce a fost anunțată de Daniel Pavel că este eliminată de la „Survivor România'.

„În legătură cu problemele de sănătate, într-adevăr, au fost. Nu mănânc, sunt foarte slăbită. Am o sensibilitate. Sunt mai bolnăvicioasă de fel. Îmi pare rău! Mă feresc de frig cât pot, acasă mănânc sănătos. Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig. Nici nu mi-am luat niște șosete mai groase cum are Laura, ca să mă feresc. Ploi. Asta este! Nu pot schimba. Asta sunt. Cu toate problemele mele de sănătate, am reușit să aduc puncte echipei mele. De multe ori am câștigat, am adus puncte importante. Cu toate problemele mele am reușit să dau tot. Am dat tot! Asta este, o înțeleg pe Laura, da, sunt cea mai sensibilă de aici. Nu știu, poate îmi revin, poate nu. Starea mea este foarte schimbătoare', spunea concurenta în urmă cu două săptămâni de a părăsi concursul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete