Orașul Faptelor Bune începe astăzi, la ora 14:00. Urmărește LIVE cea mai frumoasă poveste de radio, la Radio ZU

În perioada 16 – 22 decembrie, DJ-ii ZU trăiesc o săptămână, zi și noapte, în Casa Radio ZU din Oradea. Și cum începem un maraton de fapte bune dacă nu printr-un bilet de călătorie? Astfel, DJ-ii ZU au primit cel mai frumos cadou de sărbători: un zbor către Orașul Faptelor Bune, dar și câteva versuri emoționante și personalizate pentru fiecare în parte. 

Cum a reacționat fiecare DJ și cum sună poezia cu care pornim călătoria spre #OrașulFaptelorBune, vezi în videoclipul de mai jos. Aici e și „biletul' tău: https://fb.me/e/1v4hVSIV. Hai cu noi în cel mai frumos „oraș” de pe Pământ! 

Prin urmare, în perioada 16 – 22 decembrie, Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește. Platforma este activă pentru cei care doresc să îndeplinească o moftă sau să înscrie o poftă, pe radiozu.ro la categoria „Orașul Faptelor Bune'. 

Urmărește Orașul Faptelor Bune 2021, cea mai frumoasă campanie de radio, LIVE, pe toate platformele RADIO ZU (http://www.radiozu.ro/live).

Cele mai importante momente vor fi transmise pe conturile de Facebook și de Instagram ale Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial