Ocupația lui Sorin Pușcașu, Războinicul de la Survivor

Ocupația lui Sorin Pușcașu, Războinicul de la Survivor

Sorin Pușcașu face parte din echipa războinicilor de la emisiunea Survivor. În ultima perioadă, acesta a intrat în numeroase discuții contradictorii cu câțiva dintre colegii de echipă, dar și cu adversarii de la Faimoși.

Divergențele și multe alte întâmplări din Dominicană au condus la numeroase reacții negative din partea internauților, aceștia criticându-l dur pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă Sorin Pușcașu?

Războinicul în vârstă de 30 de ani lucrează în domeniul fashionului și ocupă funcția de director de marketing. Sorin a venit în Dominicană condus de spiritul aventurier și sportiv.

Înainte de a intra în competiție era foarte activ pe rețelele de socializare, iar o dată cu participarea sa la Survivor, numărul celor care îl urmăresc a crescut, astfel că pe Facebook are peste 1.600 de urmăritori, iar pe Instagram peste 20.000.

În urmă cu 12 ani s-a lăsat de fotbal din cauza unor probleme la inimă, iar pentru a-și proteja sănătatea a fost nevoit să pună punct acestui capitol, deși a practicat acest sport timp de zece ani.

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa.

Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție', a declarat acesta, potrivit Kanal D.

Cu puțin timp înainte de a pleca în jungla dominicană, Sorin a scris pe contul său de Facebook că vrea să se întoarcă cu marele premiu.

„Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment!', a fost mesajul transmis de el pe Facebook.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete