Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în plină stradă. Vedeta a ajuns la poliție: „Fac plângere penală”

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au întâlnit probleme la întoarcerea din vacanța dela munte. Cei doi au avut parte de un incident neplăcut în trafic, vedeta chiar a fost amenințată cu cuțitul în plină stradă.

Astăzi, la întoarcerea din vacanță de la munte, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trăit momente de panică. Pe drumul spre București, la Azuga, soțul vedetei a vrut să depășească mașina din față, pe linia discontinuă. Șoferul respectivului autovehicul nu le-a permis să treacă, a încercat să-i blocheze cu mașina, iar când s-a dat jos avea deja un cuțit în mână și a început să-i amenințe pe vedetă și pe soțul ei.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu în pentru SpyNews.ro.

oana-zavoranu-amenintata-cu-cutitul-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Oana Zăvoranu se gândește să revină în televiziune după o pauză de mai mulți ani

Într-un interviu pentru Libertatea, Oana Zăvoranu a spus care sunt planurile ei de viitor. A vorbit despre emisiunea ei de pe Youtube, despre planurile în televiziune, dar și despre filmul pe care se gândește să îl facă.

„Pe parte de social media, YouTube, îmi voi schimba platoul și voi veni cu o nouă emisiune pe canalul meu, Oana Zavoranu official. Pentru că am avut atât de mare succes cu primul sezon, vom face schimbări și vom îmbunătăți niște lucruri. Inima mea bate însă pentru tot ce înseamnă televiziune și film. Așadar, dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. ‘, a spus ea.

Așadar, vedeta se gândește să scoată propriul ei film, chiar un documentar despre ea. „Va fi parțial despre viața mea și, evident, parțial ficțiune. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii. Cred că ar fi o premieră în România. Nu știu dacă a mai făcut cineva. ‘, adaugă ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete