Oana Roman, mesaj final în scandalul cu Marius Elisei, după despărțire: „Poate și eu am exagerat pentru că m-am trezit singură cu prea multe pe cap”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal în urmă cu câteva săptămâni. În spațiul public și-au aruncat cuvinte dure, s-au jignit reciproc, însă acum vedeta a revenit la sentimente mai bune, mai ales după ce Marius Elisei s-a văzut cu Isa, fetița pe care o au împreună.

Astfel, Oana Roman își dorește să încheie scandalul cu Marius Elisei, cel care i-a fost soț ani de zile, recunoaște că a exagerat și ea, mai ales că a fost nevoită să se descurce singură și cu casa, afacerea, dar și cu mama ei care e internată într-un centru.

„Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit.

Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem', a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

oana-roman-scandal-marius-elisei-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta își dorește ca de acum înainte să fie mai liniștită, să încheie definitiv scandalul cu Marius Elisei. „Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează.

M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna', a adăugat vedeta.

L-a acuzat pe Marius Elisei că refuză să o vadă pe fetița lor

Fetița l-ar fi căutat pe tatăl ei, însă acesta nu i-a răspuns la telefon. Recent, cei doi s-au revăzut, după ce Marius Elisei a plecat de acasă.

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot, nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vizavi de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă, pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns’, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram, acum câteva zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete