Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. „Eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani”

Oana Roman a lansat în spațiul public un mesaj dur la adresa influencerilor din România. Vedeta a povestit din experiența proprie, a avut chiar și un sfat pentru cei care activează în mediul online. 

oana roman 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

Vedeta în vârstă de 45 de ani a răbufnit la adresa celor care o critică, printre aceștia chiar și unii cu care a colaborat de-a lungul anilor. „Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. 

Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată', a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

„O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare'

„Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna.

De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu', a mai spus vedeta în mesajul ei.

În final, Oana Roman a spus că de 30 de ani își asumă comentariile mai puțin plăcute la adresa ei. „Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!', a spus Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman: „La 30 de ani am clacat și m-am prăbușit…'

Numele ei este, pe nedrept, legat de viața mondenă a Bucureștiului. A trăit din plin decepția, singurătatea, umilința și nedreptatea și, peste toate, s-a suprapus lipsa prezenței părinților lângă ea în perioada când sufletul ei nu cerea nimic altceva. Cu toate acestea, sufletul OMULUI Oana Roman este încă dornic de iertare, de a oferi ori de câte ori are ocazia din puținul ei, de a împărtăși experiențe și de a construi mereu ceva frumos și util.

„Eu am făcut terapie aproape doi ani la un moment dat când am fost foarte rău. Se adunaseră foarte multe. Ar fi trebuit să fac terapie de la 14 ani. N-am făcut atunci pentru că ai mei aveau alte preocupări… Pentru că n-am făcut terapie din timp s-au adunat multe. La 30 de ani am clacat și m-am prăbușit. Era după o relație foarte lungă care s-a finalizat cu o despărțire, deși eu n-am crezut că se va termina vreodată, eram singură și apoi ai mei s-au despărțit. Toate astea s-au întâmplat într-un an jumate și nu am mai putut duce. Atunci am înțeles că trebuie să fac terapie. Am găsit un doctor spectaculos care m-a ajutat fără să-mi prescrie tratament medicamentos, el fiind psihiatru. El m-a pregătit să fac față acestor situații și în viitor. Au trecut 15 ani de atunci și am mai avut momente în care am căzut, însă fiind antrenată am știut ce trebuie să fac eu cu mine astfel încât să pot să duc toate momentele astea. Și a fost un câștig extraordinar.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete