Oana Roman a făcut publice mesajele pe care le primea de la Marius Elisei. Cum se ruga de ea să se împace: „O să te las în pace”

Oana Roman a făcut publice mesajele private cu fostul său soț, Marius Elisei, după ce acesta a declarat într-o emisiune că a dorit să se împace cu ea de dragul copilului.

Revoltată de afirmațiile făcute de Elisei, Oana a decis să prezinte dovezi care îl contrazic. Marius Elisei, prezent în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos, a declarat că și-a dorit să se împace cu Oana de dragul copilului și că este un „familist' convins. Cu toate acestea, Oana Roman s-a arătat nemulțumită de aceste afirmații și a decis să dezvăluie adevărul.

Revoltată de minciună, Oana Roman a declarat pe InstaStory că nu acceptă ca fiica lor, Isabela, să fie folosită în răzbunarea lui Elisei față de ea și a afirmat că dorința acestuia de împăcare nu era din dragoste pentru Isa, ci pentru că o iubea pe ea. Vedeta a dezvăluit mai multe mesaje private din luna martie, în care Marius își exprima iubirea totală față de ea.

„Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect, pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări. Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil, pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele…vorbesc.

Totul a fost pentru că ai susținut că iubești nu din compromis, de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu nu mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente demult. Și mă rezum la atât. Sunt sute, sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu am întotdeauna adevărul de partea mea. Și cu asta basta', a scris Oana Roman, pe Instagram, alături de mesajele publicate.

Ce mesaje îi dădea Marius Elisei Oanei Roman

La începutul anului, Oana Roman și Marius Elisei au pus capăt relației lor. Deși Marius a continuat să locuiască alături de familia sa până pe 3 septembrie, când s-a mutat definitiv, doar la 3 zile după mutare, acesta a început o relație cu o altă femeie în vârstă de 40 de ani, pe care a și postat-o pe rețelele de socializare.

„Nici mama ta, nici tatăl tău nu te iubesc cât te iubesc eu pe tine.'

„Te iubesc. Ești frumoasă și minunată. Și te voi iubi toată viața.'

„Noaptea ce a venit, ochii au obosit, sufletul liniștit…noapte bună om fericit. I love you. Nu-ți mai scriu așa iubirea mea….dacă deranjează.'

„Să nu uiți niciodată că te-am iubit și te iubesc mult. Îți mai spun că 100% nu o să te mai stresez… O să te las în pace… Nu o să te mai deranjez… Pentru că vreau să fii bine… Fericită, liniștită, zâmbitoare… Pot spune că mâna pe inima că garantez cele spuse mai sus… De ce îmi dai cu seen?', sunt mesajele dezvăluite de Oana Roman.

oana roman mesaje marius eliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro