Oana Roman a arătat mesajul pe care i l-a trimis lui Marius Elisei pe mail. Au discuții și acum: „Relația ta cu altă femeie nu este în pericol”

Oana Roman și Marius Elisei sunt în scandal după despărțirea definitivă, care a avut loc pe 3 septembrie. Ea îl acuză pe fostul soț că nu petrece mai mult timp alături de fiica lor, ba chiar că nu îi oferă pensia alimentară, iar el e fericit alături de noua lui iubită.

Un scandal mediatic a pornit între Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi nu mai au niciun fel de relație după despărțire, bărbatul a blocat-o pe vedetă și pe Facebook, pe Instagram, doar pe mail îi mai trimite mesaje.

Acolo, Oana Roman i-a cerut recent lui Marius Elisei să se preocupe mai mult de Isabela, fiica lor. Fetița deja a cunoscut-o și pe actuala iubită a tatălui ei. „Mi s-a cerut din partea domnului Elisei să am coloana vertebrală și să clarific situația. Nu voi ieși pe la TV căci am spus de la început că NU voi da curs unui scandal pe spatele copilului meu. Răspund însă, fără drept de apel, prin a arăta parte dintr-un mail trimis tatălui Isei în care m-am rugat și implorat ca ea să devină o prioritate și să fie protejată de tată ei. Altceva eu NU mai am de comentat', a spus Oana Roman, înainte de a posta mesajul pe care i l-a trimis lui Marius Elisei, potrivit Wowbiz.

În mesajul de pe mail, Oana Roman îi cere lui Marius Elisei să să preocupe de fiica lor. „Te rog, te implor din suflet să lăsăm toate resentimentele deoparte și Isa să fie prioritatea și numărul unu. Te rog mult să înțelegi că ea este și ea îndrăgostită de tine pentru că este copilul tău și trebuie să îi acorzi și ei atenție, afecțiune, confort, iubire. Este foarte dificil pentru ea să poată gestiona și înțelege schimbarea atât de bruscă. Încă nu este dispusă să împartă iubirea și atenția ta cu altcineva tot așa cum nu este dispusă să împartă atenția și iubirea mea cu altcineva.

Ea a crescut toată viața ei doar cu noi, întregul Univers suntem noi, părinții ei pentru că nu a crescut singură, nici cu bone, ci cu noi și fiind fată este profund legată de tine sufletește și emoțional.(…) Te rog înțelege că între noi se terminase de mult, nu se mai putea repara nimic, ne-am chinuit și rănit reciproc prea mulți ani. Tu poți să trăiești povestea ta și să primești ceea ce eu n-am mai putut oferi în liniște și iubire, fără ca asta să afecteze relația cu Isa.

Oana Roman și Marius EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Nu mai încerca să forțezi lucrurile, să le grăbești, să le impui în raport cu Isa pentru că nu ajută nici pe ea și nici relația ta. Lasă lucrurile să evolueze frumos și încet, calm și pe măsură.(…) Fii tatăl pe care îl știe și cu care a crescut. Nu mai încerca să forțezi lucrurile.

Relația ta cu altă femeie nu este în pericol, nu este nevoie să o validezi public, nu este nevoie să faci nimic pentru că între noi totul s-a încheiat de foarte mult timp și nu mai era, nu este și nu va fi cale de întors vreodată. Las-o pe Isa și ajut-o să se obișnuiască încet, încet cu situația pentru că deocamdată totul a fost atât de brutal și brusc încât este pierdută și suferă.

Ea te iubește mai mult decât oricine, te-a iubit sau te va iubi vreodată în viața asta. Nu uita! Mulțumesc!', este o parte din mesajul pe care Oana Roman i l-a trimis lui Marius Elisei.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete