Oana Pellea: „Poți să ai și 80 de ani, tata rămâne tata, mama rămâne mama”

Pentru actrița Oana Pellea, ziua de 14 decembrie este una cu greutate în viața ei. A fost ziua de naștere a mamei sale, dar și ziua în care, mărturisește aceasta, „mi-am îngropat tatăl'.

Oana Pellea a scris un mesaj plin de emoție pentru părinții ei, tatăl ei, marele actor Amza Pellea, și mama sa, Domnica.

„14 Decembrie Ziua lui mama. Ziua în care mi-am îngropat tatăl. Poți să ai și 80 de ani… tata rămâne tata… mama rămâne mama… și tu rămâi copilul lor… Odihnă, iubiții mei… Dumnezeu să vă mângâie sufletele frumoase! Dor – ce cuvânt sărac…'

Oana Pellea: „Văd prin ochii lor'

Marele actor s-a stins din viață la 52 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, pe când Oana Pellea avea 21 de ani. Mama sa, Domnica Mihaela Policrat, avea să-și piardă viața 20 de ani mai târziu, tot din cauza diagnosticului de cancer. Câteva dintre aceste momente grele au fost povestite și în cartea sa Jurnal. 2003-2009, apărută la Editura Humanitas.

De altfel, în fiecare an, pe 14 decembrie, Oana Pellea scrie câte un mesaj plin de încărcătură emoțională, despre cele mai importante persoane din viața ei.

„Într-un 14 decembrie s-a născut MAMA… în alt 14 decembrie l-am îngropat pe tata. Iubirea vieții mele și prietena mea cea mai bună și a îngropat soțul de ziua ei. Îmi bate inima în ritmul inimii ei și în ritmul inimii lui tata. Îmi curge sângele prin vene în felul ei și în felul lui tata. Respir prin plămânii lor. Văd prin ochii lor, simt prin simțurile lor, păsesc cu pașii lor, râd cu râsul lor și plâng cu lacrimile lor. Îi port în mine, cu mine prin timpul ăsta nebun. Îi duc în mine, cu mine peste tot pe planeta asta mică. Imaginea fotografică se șterge… fotografiile sunt mâncate de carii de timp, dar cu cât trece timpul, cu atât îmi explodează mai tare inima de drag, de iubire, de lumină.
Iubiții mei. Dragii mei…. Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viața voastră. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dăruit minunea asta numită VIAȚĂ. În fiecare 14 decembrie mi se naște mama și îmi ingrop tatăl, dar continuăm să fim împreună. Trăiesc prin voi și trăiți prin mine. Ne trăim împreuna până la capătul capătului timpului.
Vă iubesc și ne vom iubi dincolo de timp'
, a fost mesajul pe care actrița l-a scris acum câțiva ani.

Oana Pellea si Marius ManoleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete