Oana Mizil și Marian Vanghelie vor fi împreună de sărbători, după ce au anunțat despărțirea

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, însă vor petrece sărbătorile de iarnă împreună. Fiica lor, Maria, își dorește să aibă ambii părinți lângă ea.

Recent, în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D, Oana Mizil anunța printre lacrimi că s-a despărțit de Marian Vanghelie. Lucrurile sunt mai clare acum între ei, pentru că vor petrece Crăciunul și Revelionul împreună. Fetița lor, Maria, a fost cea care și-a dorit familia unită.

„Am împodobit și curtea, și bradul, și casa. Crăciunul pentru noi este deosebit și din timp l-am făcut pe toate. Crăciunul se petrece în familie. Crăciunul în familie, Revelionul tot în familie. Noi suntem o familie mare, o familie unită. Le facem pe toate împreună aici, în țară, în România! Prietenii apropiați, rudele, unchii, mătușile. Suntem mulți în familia noastră', a declarat fosta parteneră a politicianului pentru Click!

Politicianul nu va lipsi de la masa de Crăciun, Oana Mizil fiind cea care i-a făcut invitația: „Normal, facem în familie, iar familia înseamnă mamă, tată, noi toți! Maria îl iubește foarte mult și asta își dorește! Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri, important e să vină cu multă iubire!'. Maria, fiica lor, este foarte atașată de tatăl ei.

Deși s-au despărțit de câteva săptămâni, Oana Mizil crede o așteaptă multe momente frumoase de acum înainte.

„Eu sunt o persoană foarte optimistă, foarte veselă, o persoană puternică! Orice este greu este venit de la Dumnezeu, în destinul nostru și depășim. A fost un an frumos, viața noastră este frumoasă!

Viața noastră trebuie să continue, cu bune și cu rele, și să le luăm ca atare, cu multă răbdare, cu multă credință, cu multă speranță. O am pe cea mică, lumina ochilor mei. Ea îmi dă foarte multă bucurie în viață și să sperăm să intrăm într-un an bun!', a spus Oana.

oana-mizil-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Sentimentul de iubire încă există'

Cei doi au mai avut un episod neplăcut în urmă cu un an, când aceasta își acuza iubitul de agresivitate. Ulterior s-au împăcat și anunțau că se pregătesc de nuntă. Oana Mizil consideră această despărțire mai mult o pauză în care să reușească să înțeleagă ce se întâmplă între ei.

Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii și să formăm din nou o familie’, a mărturisit Oana Mizil la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete