O mai țineți minte pe Silvia Navarro din telenovela „Vei fi a mea, Paloma”? Unde este și ce face în prezent?

Actrița din Guanajuato, Silvia Navarro, s-a îndepărtat un pic de televiziunea mexicană în ultimii ani.

Ultima producție mexicană la care a participat a fost „Caer en tentación', unde a apărut alături de Carlos Ferro, Adriana Louvier și Gabriel Soto.

Cea mai recentă participare  a Silviei Navarro la TV a fost în „La fortuna de Loli', o telenovelă americană produsă de rețeaua Telemundo.

În această producție, Silvia joacă alături de Osvaldo Benavides, Joaquín Ferreira, Gaby Espino și Alejandro López. De asemenea, participă Mariana Seoane, Christian Chávez, Gisella Aboumrad, Rodrigo Vidal, Rosa María Bianchi, Javier Díaz Dueñas, Roberto Escobar, Jacqueline Bracamontes, Carlos Ponce, Jeimy Osorio și Jesús Moré.

În septembrie 2020, Silvia Navarro a jucat în filmul „Daddy Wanted', lansat pe Netflix.

Silvia Angélica Navarro Barva, pe numele ei complet, s-a născut la 14 septembrie 1978 în Irapuato, Guanajuato. Frumoasa actriță este mama unui copil și continuă să aibă succes în carieră.

Și-a început studiile în orașul León, unde s-a implicat în spectacole de când era copil, în reclame pentru scutece.

Mai târziu a avut o mică participare la „La mujer marcada' și în mod oficial la alte posturi de televiziune în jurul vârstei de 18 ani, ca animatoare și gazdă a programului „A la cachi cachi porra', de pe Channel Once.

La 20 de ani a debutat în telenovele cu interpretarea sa în „Perla' (1998), în care a jucat rolul principal. Această producție a făcut-o să se bucure de succes în cariera de actorie, deoarece a cucerit publicul mexican tocmai cu interpretarea ei în melodrama menționată, alături de Leonardo García.

Mai târziu a făcut un alt mare pas jucând în „Catalina și Sebastián' (1999), alături de Sergio Basáñez. Acesta a fost partenerul ei în următoarele trei producții, dar și iubit în viața reală.

În 2001, Silvia Navarro a jucat în telenovela „Vei fi a mea, Paloma!', tot cu Sergio Basáñez. Aceasta a devenit una dintre telenovelele preferate și de neuitat ale publicului, datorită personajului său „Paloma'.

De-a lungul timpului a interpretat diferite roluri alături de nume celebre din lumea telenovelelor. De asemenea, în 2011, Silvia Navarro a fost imaginea ediției Festivalului Internațional de Film Guanajuato.

Silvia Navarro, actriță de succes, mamă fantastică

Dincolo de cariera sa, frumoasa actriță în vârstă de 44 de ani, se bucură de rolul ei de mamă, împărtășind numeroase imagini cu băiatul ei (5 ani). Silvia Navarro a făcut un live pe rețelele de socializare fără să-și imagineze că Leon o va întrerupe și îi va „fura' toată atenția. El a apărut alături de mama sa și a ținut să salute și să transmită un mesaj tuturor adepților celebrei actrițe.

„Bună, ce faceți? Vă trimit dragoste și multe îmbrățisări', se aude spunând fiului Silviei Navarro, potrivit Las Estrellas.

Momentul amuzant dintre mamă și fiu a devenit viral, iar mulți fani nu au putut să nu observe cât de mult seamănă micuțul cu mama sa. De asemenea, aceștia au ținut să sublinieze faptul că Leon a moștenit gustul actriței pentru camera de filmat.

„Doamne, cât de mare s-a făcut', „El este un adevărat prinț', „Este identic cu mami', „Este versiunea sa mini', au fost câteva dintre mesajele primite de actriță de la urmăritorii săi.

Silvia NavarroSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Silvia Navarro a fost copleșită de mesajele în care se spunea că seamănă fiul său cu ea, astfel că l-a întrebat: „Suntem identici, crezi că semănăm?', iar micuțul a răspuns: „Sigur, uită-te la mine'.

Leon este fructul dragostei dintre Silvia Navarro și Gerardo Casanova. La începutul anului 2020, actrița mexicană Silvia Navarro a mărturisit pe rețelele de socializare că și-a încheiat relația care a durat aproape șase ani cu tatăl copilului ei. Cauza ar fi fost infidelitatea acestuia. Ea s-a concentrat în ultima perioadă pe carieră, dar și pe îngrijirea micuțului “care este frumos, este foarte bine, crește foarte mult”.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete