O fetiță de trei ani a supraviețuit timp de trei zile singură în casă. Mama ei murise, dar micuța credea că e obosită și doarme

O fetiță de trei ani a trecut prin momente cumplite. Mama ei murise de trei zile, dar micuța credea că e foarte obosită și de aceea doarme încontinuu. Fetița a reușit să supraviețuiască fără apă, hrănindu-se doar cu conserve.

O femeie a murit, dar fetița ei de 3 ani credea că e obosită și doarme

Totul s-a întâmplat într-o localitate din sudul Franței. Micuța a fost văzută de vecini în balconul apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei. Întrebată unde este mama ei, fetița le-a răspuns: 'Mama mea e obosită, doarme'. În realitate, însă, femeia era moartă.

Vecinii au intrat în casă și au descoperit o imagine desprinsă din filmele de groază. Micuțul apartament era murdar și abia aveai loc să calci din cauza maldărelor de sticle goale de vin și bere, iar bucătăria plină de vase murdare. Trupul neînsuflețit al femeii se afla în dormitor, în pat. Oamenii au alertat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde i s-au asigurat îngrijiri medicale.

O fetiță de trei ani a supraviețuit timp de trei zile singură în casă

Potrivit a1.ro, femeia, care lucra într-un club, era dependentă de droguri iar decesul ar fi fost provocat de o supradoză. Fetița ei a reușit nu doar să supraviețuiască timp de trei zile fără apă și hrănindu-se cu conserve pe care a reușit și să le deschidă singură, dar și-a hrănit și cățelul. În momentul în care a fost luată de Poliție, micuța de trei ani și-a luat cu ea câinele și un album de poze.

Citeste si

Ei au refuzat să-și părăsească locuințele după explozia de la Cernobîl. GALERIE FOTO

O turistă a fost arestată și amendată pentru purtatea unui bikini minuscul pe o plajă din Filipine

Nicu Ceaușescu a făcut greva foamei ca să scape de femeia pe care Elena Ceaușescu l-a obligat să o ia de soție! Au trecut 23 de ani de la decesul mezinului familiei Ceaușescu

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate