O femeie a fost acuzată că nu este suficient de frumoasă pentru soțul ei. Ce le-a întărit iubirea?

Iubirea adevărată nu cunoaște granițe în ceea ce privește mărimea, înălțimea sau vârsta. Din nefericire, adesea trecem cu vederea importanța legăturilor autentice cu ceilalți și ne concentrăm în schimb pe etichete și aparențe. Cu toate acestea, există cupluri care reamintesc că dragostea și fericirea vin din interior și ne învață să nu-i judecăm pe ceilalți pe baza aspectului lor.

Alicia McCarvell a devenit populară pe rețelele de socializare prin conținutul său umoristic și prin promovarea pozitivității corporale. Deși a adunat milioane de urmăritori, care îi admiră și îi urmăresc peripețiile, ea primește, de asemenea, critici și comentarii jignitoare despre relația cu soțul ei.

Creatoarea de conținut a decis să vorbească după ce un videoclip viral a atras atenția, în opinia ei, din motive greșite. Alicia a postat un clip de transformare în tendințe în care ea și Scott sunt prezentați în prosoape și apoi îmbrăcați complet. Mesajele și comentariile care au urmat au fost crude, oamenii, care nu cunoșteau deloc cuplul, exprimându-și neîncrederea că Scott, care are o condiție fizică bună, ar putea fi îndrăgostit de o femeie cu dimensiuni mari precum Alicia.

Femeia din Canada a împărtășit câteva dintre supozițiile cu care trebuie să se confrunte zilnic: “Oh, probabil că nu era grasă când s-au cunoscut', sau „trebuie să fie bogată', „trebuie să fie gay' sau „are un fetiș pentru femeile grase'. „Am fost lăsați să credem că o persoană care are o condiție fizică bună, precum Scott, nu ar putea niciodată, nici într-un milion de ani, să fie îndrăgostită sau să fie compatibilă cu o femeie grasă.”

Nu multă lume știe că Alicia și Scott au avut o relație de iubire timp de 16 ani. S-au îndrăgostit pentru prima dată în timpul școlii și au rămas împreună prin diverse provocări, sprijinindu-se și respectându-se unul pe celălalt și sărbătorind dragostea pe care o au în fiecare etapă a vieții lor.

Alicia a dezvăluit că, atunci când și-a pierdut locul de muncă și s-a aflat la răscruce de drumuri, soțul ei a fost cel care a oferit cel mai mare sprijin și a încurajat-o să se regăsească și să-și urmeze visele. Așa a apărut ideea de a posta videoclipuri amuzante cu viața lor de cuplu. Au vrut să arate momentele lor de râs și bucurie constantă. De asemenea, Scott a vrut să împărtășească lumii personalitatea fermecătoare a Aliciei, deoarece credea că și alții o vor iubi la fel de mult ca și el.

Alegerea de a deveni creator de conținut a fost o decizie excelentă pentru Alicia, care a dus la obținerea a milioane de urmăritori. Prin interacțiunea cu ceilalți, ea a învățat, de asemenea, lecții importante despre stima de sine. Actuala protagonistă a rețelelor de socializare s-a luptat cu neîncrederea în sine și a dezvăluit că, pentru o lungă perioadă de timp, obișnuia să gândească la fel ca ceilalți oameni și ar fi simțit că nu merită dragostea lui Scott: “Credeam că dacă eu nu mă plăceam pe mine, cum ar putea el?”, a declarat aceasta, scrie Bright Side.

Alicia a recunoscut că nesiguranța și stima de sine scăzută au provocat provocări semnificative în căsnicia ei. Cu toate acestea, prin încercarea sa de acceptare de sine, ea a realizat că felul în care se vedea pe sine nu era deloc cel în care o vedea Scott. Unul dintre sfaturile ei cheie este să nu mai facem presupuneri despre partenerii noștri și să ne amintim că aceștia ne pot vedea altfel decât ne vedem noi înșine.

Femeia a recunoscut că dragostea soțului ei pentru ea nu s-a clintit niciodată, dar ceea ce s-a schimbat este propria ei perspectivă, permițându-i astfel să o iubească așa cum și-a dorit întotdeauna.

Această realizare a determinat-o să înceapă să răspundă la criticile și negativismul pe care le primesc online, educând oamenii cu privire la natura dăunătoare a standardelor false de frumusețe și la importanța recunoașterii adevăratei valori și a valorii indivizilor. “Lumea se uită la noi și imediat îi dă mai multă valoare lui Scott decât mie”, a împărtășit influencerul.

alicia-mccarvellSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Ea a dezvăluit că soțul ei a primit mesaje de la femei slabe și atractive în mod convențional, sugerându-i că ar trebui să fie cu cineva ca ele.

„Faptul că eu mi-am spus în cea mai mare parte a relației noastre că nu sunt demnă de dragostea lui din cauza corpului meu este exact același lucru cu faptul că această femeie slabă îi spune că este demnă de el datorită corpului ei”, a subliniat ea, mai scrie sursa citată anterior.

Alicia a menționat, de asemenea, că oamenii o întreabă adesea dacă este geloasă pe atenția pe care o primește Scott. Cu toate acestea, influencerul a subliniat că se simte în siguranță în dragostea lor, deoarece știe că soțul ei o apreciază pentru simțul umorului, dedicarea și inima bună – calități care nu au nimic de-a face cu aspectul sau greutatea ei.

Alicia încurajează oamenii să se concentreze pe calitățile interioare care îi definesc cu adevărat, mai degrabă decât doar pe aspectul fizic. Influencerul este conștient de faptul că societatea pune prea mult preț pe anumite standarde de frumusețe, deoarece acestea au fost înrădăcinate în noi de mult timp. Cu toate acestea, ea insistă, de asemenea, asupra faptului că putem schimba acest lucru și că este responsabilitatea fiecăruia să distrugă prejudecățile.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate