Nume: Stea /Prenume: de cinema

Te-ai intrebat vreodata ce importanta are numele potrivit? Cu atat mai mult cu cat nou-nascutul se poate dovedi, in timp, un… star?! Iata un subiect interesant (si amuzant, sa recunoastem!) pentru cinefilii de pretutindeni: numele reale ale catorva vedete hollywoodiene.

Nici in ce priveste poreclele din adolescenta, tagma actoriceasca nu duce lipsa de exemple. Iata cateva! Nicole Kidman a fost catalogata "Barza" in anii de scoala; Denise Richards era "complimentata" "Buze de peste"; pentru ca prefera sa copieze, Di Caprio s-a ales cu o porecla nu tocmai magulitoare – Leonardo Retardo, iar Cameron Diaz a fost complexata ani intregi de modul in care au etichetat-o colegii: "Scheletul".

Un reporter ar fi spus candva: "Everybody would like to be Cary Grant". Iar el ar fi replicat: "So would I". Dar daca actorul nu ar fi renuntat la numele de Archibald Leach?
 
Nascuta in San Francisco, California, botezata Natalia Nikolaevna Zakharenko, devenita Natalia Gurdin dupa ce parintii sai au capatat cetatenie Americana, cunoscuta publicului din intreaga lume ca Natalie Wood.
 
Rock Hudson – Fiu al unui mecanic auto, Roy Scherer Jr. nu a avut parte de un rol nici macar in piesele jucate in scoala generala, pentru ca nu re- usea sa retina replicile.
Dupa liceu a lucrat ca postas, mecanic de avion (in al Doilea Razboi Mondial), sofer de camion si, gratie staturii impozante si schimbarii numelui, in cele din urma ca actor.
 

Madonna Louise Veronica Ciccone
s-a reinventat (a cata oara?) in 2004. Noul nume? Esther.
Thomas Mapother IV a renuntat la Seminar in favoarea actoriei. Da, este vorba de Tom Cruise!
Nepotul lui Coppola a vrut sa reuseasca prin forte proprii, asa ca a adoptat alt nume: Cage.
 
Goldie Jean Studlendegehawn – imposibil de pronuntat! Cu totul altceva e insa Goldie Hawn!
Jane Seymour, adica Joyce Penelope Frankenburg. Sau, daca preferi, Doctor Quinn.
Demetria Guynes (Demi Moore) a preluat numele primului sot si si-a scurtat prenumele.

Text: Delia Bratosin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete