Nou cuplu la „Asia Express”? Ce relație e, de fapt, între Francesco, băiatul Patriziei Paglieri, și Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir

„Asia Express' a ajuns la cel de-al patrulea sezon și continuă să surprindă. S-a zvonit chiar că s-a format un cuplu pe parcursul competiției, dar iată care e adevărul.

francesco si maria speranta asia express 5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Bucătăreasa Patrizia Paglieri a pornit pe „Drumul Împăraților' alături de Francesco, fiul ei. De partea cealaltă, Adriana Trandafir a făcut echipă cu Maria Speranța, fata ei. În cadrul unor misiuni, aceștia au fost nevoiți să schimbe coechipierii, iar tinerii au ajuns în aceeași echipă. Nu au fost deranjați, ci încântați. Așa s-a zvonit chiar că ei ar forma un cuplu.

Cel care a spus ce relație au, de fapt, a fost Franci. „Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa.', a dezvăluit Francesco pentru Fanatik.

Tânărul a mai adăugat că între el și Maria Speranța nu s-a întâmplat nimic. „La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva. Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura.

Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea…Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună.' a mai spus Francesco.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete