Noi idei pentru o rochie specială

Rochii inflorate

Rochii inflorate

Dacă anul acesta te așteaptă un eveniment important în viața ta, iar vestimentația este un motiv de stres care te urmărește continuu, uită tot ce știai despre rochia clasică de seară. Iată câteva idei pentru o rochie cu adevărat specială.

O seară specială într-o rochie specială

Chiar nu te-ai săturat de veșnica rochie neagră? Nu crezi că a sosit timpul să îndrăznești mai mult, să încerci noi stiluri și noi culori?

Florile și printurile înflorate ar putea fi soluția care ți se potrivește fără ca tu să știi lucrul acesta.

Dacă vrei să ieși din mulțime, să fii remarcată, să strălucești, să fii o adevărată apariție, adoptă un stil curajos în care să te joci din plin cu culorile și mai ales… cu florile.

Când printul unei rochii este cu adevărat spectaculos, croiala aproape că nici nu mai contează pentru că ochiul fuge către culori și detalii. Dacă silueta îți permite, poți deveni o adevărată divă de Hollywood cu ajutorul rochiei potrivite. Dacă ai o siluetă robustă, scoate în evidență părțile cele mai ofertante, decolteul, linia gâtului, rotunjimea umerilor. Dacă talia este încă subțire, mizează pe acest atu și scoate-l în evidență cu ajutorul unei croieli speciale.

Rochia lungă înflorată din tafta grea sau din mătase vaporoasă creează un aspect original dacă-ți dorești o rochie unică. Nu uita că tocurile sunt obligatorii. Ele te ajută să stai dreaptă, să-ți controlezi ținuta, să ai coloana dreaptă și-ți desăvârșesc postura.

Nu te feri de culorile tari și vibrante, de galben și verde, de roșu senzual sau de movul indigo. O rochie în culori vii poate deveni o amprentă unică a personalității tale. Mizează pe clutch și pantofi nude dacă rochia este foarte colorată. Machiajul se orientează cu focus pe un singur element din fața ta: fie că sunt ochii, gura sau pomeții. Nu toate în același timp.

Anul acesta schimbă-ți stilul în ceea ce privește vestimentația de seară!

Florentina Mușat

foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda