Noi detalii despre Guy, iubitul Ralukăi, care e cu 20 de ani mai mare decât ea: „Este și cetățean israelian”

Cântăreața Raluka se iubește de ceva vreme cu un bărbat misterios, care e mai mare decât ea cu 20 de ani. Recent, Ana Baniciu, buna prietenă a artistei a dat-o de gol și a făcut dezvăluiri despre partenerul Ralukăi.

În primăvara acestui an, invitată la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan’ de la Pro FM, împreună cu Connect-R, Raluka a recunoscut că se simtă atrasă de bărbații mult mai în vârstă. „Nu-i ușor cu mine, credeți-mă’.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă’, a afirmat cântăreața, potrivit Unica.

Întrebată de Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o într-o relație, Raluka a răspuns: „20′. „Și a funcționat?’, a fost curios să afle realizatorul de radio.

„Funcționează în continuare’, a răspuns artista, confirmând astfel că este implicată într-o relație de ceva vreme.

Potrivit Cancan, Raluka are o relație cu Guy Kouris, care ar deține un resort de lux în Mexic. S-a mai spus despre acesta că e un om de afaceri foarte bogat, evreu, divorțat și că are patru copii.

Noi dezvăluiri despre iubitul Ralukăi

De atunci, Raluka a păstrat tăcerea despre viața ei personală, însă Ana Baniciu a dat-o de gol. În podcastul Giuliei Anghelescu, Ana Baniciu a vorbit despre vacanța recentă în Israel, acolo unde nu a fost singură, ci cu sotul ei Edy, Raluka și cu iubitul ei. I-a prins acolo războiul, însă Ana Baniciu a povestit că s-a simțit în siguranță în Tel Aviv datorită iubitului Ralukăi, bărbatul fiind cetățean israelian.

„Am fost în familia iubitului Ralukăi, care este și cetățean israelian. Ne-au invitat pentru că la ei era o mare sărbătoare. Chiar am discutat, la un moment dat, despre cât de puternic este Israelul pe parte de a se apăra aerian. Tot felul de chestii, de armată, cum sunt ei obligați să facă armata, și femeile și bărbații, că sunt super pregătiți. Cine își imagina că în câteva ore începe războiul', a povestit Ana Baniciu, conform unica.ro.

„Mă simțeam mult mai în siguranță, și Raluka, pentru că eram toți patru, cred că ar fi fost mult mai greu dacă erau ei singuri sau noi singur. Noi nici nu știam un pic din istoria și regulile lor în caz de ceva de genul ăsta. Fiind cu iubitul Ralukăi, el ne explica constant tot ce se întâmpla. El e un om foarte calm și nu s-a așteptat nicio secundă să se transforme în război. A crezut că e un lucru care s-a mai întâmplat de multe ori la el, un atac. Ne rugăm pentru toți cei care sunt acolo, nu doar în Israel', a mai declarat Ana Baniciu.

Raluca se iubește cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât eaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete