Nicole Kidman, sărut pasional cu soțul ei, Keith Urban, în fața fotografilor. Actrița e mai îndrăgostită decât o adolescentă

Nicole Kidman a atras atenția la cel mai recent eveniment la care a participat. Actrița în vârstă de 55 de ani a surprins cu gestul pe care l-a făcut în fața celor prezenți, dar și în fața fotografilor.

Nicole Kidman a participat la prezentarea noii colecții Balenciaga, care a avut loc la Paris în cadrul Paris Fashion Week. Actrița nu a avut rolul de invitat, ci de fotomodel, a urcat pe podium și a prezentat articole din noua linie de haine.

La eveniment, ea nu a mers singură, ci a fost însoțită de soțul ei, de Keith Urban. Exact în fața fotografilor, ei s-au sărutat pasional, vedeta l-a prins pe soțul ei, iar momentul a făcut deliciul publicului.

nicole-kidman-sarut-pasional-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nicole Kidman are 4 copii

Este o mamă devotată celor patru copii. Împreună cu Tom Cruise îi are pe Bella (28 ani) și Connor (26 ani). Cu actualul soț Keith Urban îi are pe Sunday (13 ani) și Faith (10 ani). „Nu am o viață socială activă. Am munca mea, am familia mea, am propriul meu peisaj interior pe care îl explorez. Aleg asta probabil mai mult decât aleg să mă duc la o petrecere’, a spus ea.

În ceea ce privește relația sa puternică cu Keith, ea a adăugat: „Lucrăm constant la ea, dar relația noastră se bazează foarte mult pe dragoste, așa că există o cantitate enormă de oferit și de luat. Vreau să aibă cea mai bună viață pe care o poate avea și el răspunde la fel. Ne place foarte mult să fim părinți’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete