Nicolas Cage iubește din nou, la nici un an de la divorțul de a patra soție! Cine este iubita cu 30 de ani mai tânără?

Nicolas Cage și Riko ShibataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul Nicolas Cage iubește din nou, la doar câteva luni de la cel de-al patrulea divorț. Iubita acestuia, Riko Shibata (26 de ani), este cu 30 de ani de ani mai tânără decât actorul în vârstă de 56.

Nicolas Cage iubește din nou, la nici un an de la divorțul de a patra soție

Nicolas Cage și Riko Shibata formează un cuplu de în jur de două luni iar, pentru moment, tabloidele americane nu știu nimic despre tânăra de origine japoneză, născută în America, relatează VIVA!.

Cei doi au fost fotografiați pentru prima oară împreună pe aeroportul JFK din New York.

La vremea aceea, jurnaliștii din Statele Unite ale Americii aflaseră că perechea vizitase cimitirul din New Orleans unde actorul și-a cumpărat un mormânt în formă de piramidă încă din anul 2010.

Nicolas Cage a fost căsătorit de patru ori

Până în prezent, Nicolas Cage a fost căsătorit de patru ori, ultimul divorț fiind finalizat în urmă cu doar câteva luni, după o căsnicie de doar patru zile, cu Erika Koike.

Actorul și-a motivat ultima separare mărturisind că fusese beat în timpul ceremoniei, totodată acuzându-și fosta parteneră că ar fi pus la cale un plan prin care intenționa să-l „stoarcă' de bani.

Cea de-a treia soție a actorului a fost Alice Kim, o fostă chelneriță. Perechea și-a oficializat relația în timpul unei ceremonii private organizate pe proprietatea unei ferme din Nordul Californiei, pe 30 iulie 2004. Cuplul are un fiu, Kal-El, născut în data de 3 octombrie 2005. În 2016, Nicolas și Alice s-au separat.

A doua lui soție a fost Lisa Marie Presley, fiica celebrului Elvis Presley. Nicolas și Lisa și-au oficializat relația în luna august a anului 2002, dar mariajul lor nu a durat decât trei luni.

Au depus actele de divorț în noiembrie 2002, iar acesta s-a finalizat în anul 2004. Prima lui soție a fost actrița Patricia Arquette, iar căsnicia lor a durat șase ani, din 1995 până în anul 2001.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle a revenit în Londra pentru prima dată de la anunțul de separare de familia regală

De ce au stat Meghan Markle și prințul Harry în spatele prințului William și al lui Kate Middleton la ultimul eveniment regal

Priscilla Presley, distrusă de un medic estetician fals. Vezi cum arată fosta soție a lui Elvis Presley!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete