Natalie Ortega, postare controversată după ce Jenna Ortega a căzut în prada acestui viciu

Mama lui Jenna Ortega, Natalie Ortega, a postat pe Instagram Stories o serie de informații despre pericolele fumatului, după ce vedeta din “Wednesday” a fost văzută pufăind o țigară într-un videoclip viral online.

Potrivit Page Six, Natalie, care lucrează ca asistentă medicală, și-a început analiza sumbră de 13 postări cu un meme al lui Gollum, creatura știrbă din “Stăpânul inelelor”, alături de textul: „Nu credeți acele minciuni despre faptul că țigările sunt rele pentru voi. Eu am fumat aproape toți cei 21 de ani ai mei și mă simt minunat!”.

Mama a șase copii a distribuit apoi capturi de ecran cu date medicale despre efectele secundare ale fumatului, cum ar fi cancerul pulmonar, dinții și gingiile deteriorate, cataracta, oasele fragile, mirosul de fumător și cancerul oral.

Natalie și-a încheiat activitatea pe rețelele de socializare cu un meme despre maternitate.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE 
 – American actress Jenna Ortega looks in great spirits as she’s pictured enjoying drinks al fresco with fellow American actress Gideon Adlon in Notting Hill, West London.
*PICTURES TAKEN ON 21/05/20SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„O mamă este întotdeauna o mamă. Ea nu încetează niciodată să își facă griji pentru copiii ei, chiar și atunci când aceștia au crescut și au proprii lor copii”, scria în postare, potrivit sursei citată anterior.

Jenna Ortega, în vârstă de 20 de ani, s-a confruntat cu tone de reacții negative din partea fanilor după ce a fost văzută recent fumând țigări și bând vin în Londra.

Foto: Profimedia, Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete