Namiko a împlinit 4 ani. Ce tematică a avut petrecerea organizată de Cabral și Andreea Ibacka?

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri de la noi din țară. Cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie alături de micuții lor, iar în acest weekend au avut motiv de sărbătoare.

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat-o pe Namiko în acest weekend. Micuța a împlinit 4 anișori și le-a cerut părinților săi o petrecere fastuoasă alături de prieteni. Mai mult decât atât, nu doar adulții aleg fel și fel de tematici, ci și cei mici. Dintr-o varietate imensă de personaje animate, Namiko a avut o cerință cu totul și cu totul specială.

„După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a venit cu dorințe clare din partea aniversatei, @namikoibacka: petrecere la locul de joacă cu prietenii mei, mama și tata. Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmplă așa fără brief, cum ne distram noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc… sărbătorita a dat tonul.

Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa. La mulți ani, Namiko! Ăăă, Elizabeth Swann.”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

andreea-ibacka-si-namikoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Frumoasa soție a lui Cabral se poate declara o femeie împlinită. Aceasta a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram câteva imagini de la petrecerea micuței alături de un mesaj emoționant.

„La mulți ani, celui mai frumos suflețel! Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! @namikoibackaface astăzi 4 ani și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție.Pentru că ea face totul mai bun și mai frumos!

Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare. Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă fazan. De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semi buimac și ea avea ochii cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100.

Și e familista convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem toți. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. Te iubim, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!', a mai scris actrița în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete