Mugur Mihăescu speră să aibă mulți clienți la petrecerile din localurile lui, de Revelion: „Cererea e mai mică”

Mugur Mihăescu e proprietarul a două localuri în București, în Centrul Vechi. Într-un interviu pentru Impact, actorul a dezvăluit că cererea pentru petrecerile lui de Revelion din restaurante nu e prea mare, dar speră, totuși, să aibă mulți clienți la trecerea dintre ani.

„Anul ăsta e atipic! Ca atare, și situația legată de sărbătorirea Anului Nou e neclară. Mai sunt doar câteva săptămâni și nu știm încă pentru ce fel de situație să ne pregătim. Oamenii încă nu s-au înghesuit, dar eu îi aștept!', a declarat actorul Mugur Mihăescu.

El a și explicat motivul pentru care cererea e așa de mică pentru petrecerea dintre ani. „Ar putea fi mai multe cauze, dar nu știm căreia să-i dăm mai mult credit. Ar putea fi o anume stare de așteptare, din partea bucureștenilor, care încă nu s-au decis unde vor întâmpina Anul Nou. Cei care au mai multă variante și nu s-au decis unde și cum vor petrece vor lua curând o decizie, după părerea mea.

Poate chiar până la jumătatea acestei luni! Dar la fel de bine pot exista și oameni care vor aștepta oferte de ultim moment (Last Minute). Ne-am mai întâlnit și cu așa ceva! La fel de bine, poate fi vorba și despre faptul că poate unii dintre cei interesați nu mai au la fel de mulți bani pentru distracție, ca acum un an, fiindcă inflația nu trebuie uitată', a spus Mugur Mihăescu pentru Impact.

Conform Impact, petrecerea de Revelion în localul lui Mugur Mihăescu de pe strada Smârdan costă 499 de lei meniul, iar la localul de pe strada Franceză meniul de persoană e 399 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete