Mugur Mihăescu a resuscitat personajul Garcea în filmul „Haita de acțiune”: „Nasol când lumea nu mai știe să zâmbească”

Mugur Mihăescu a resuscitat personajul Garcea în filmul „Haita de acțiune'. Actorul a făcut primele declarații despre rolul din filmul românesc care abia a fost lansat.

„Haita de acțiune' e o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie rromă aflat în prima lui zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza prietenului său, Denze (Matei Dima). Acesta îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă „Haita de acțiune'.

Din acest proiect face parte și Mugur Mihăescu, care a resuscitat personajul Garcea. În „Haita de acțiune', actorul este tatăl lui Denze (Matei Dima).

„A fost un film intens. Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și celălalt film (n.r. – Teambuilding), pentru că a îndrăznit să facă oamenii să râdă, să zâmbească. Nasol când lumea nu mai știe să zâmbească. Acesta e un film care aduce zâmbete, care aduce bucurie. Și… îl țin acum în mână ca pe Cristinel, așa că… E doar un film, fraților! Simțiți-vă bine! Sperăm să vină cât mai multă lume ca să facem partea a doua', a spus Mugur Mihăescu, potrivit Libertatea.

mugur-mihaescu-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Pentru DC News, actorul a dezvăluit cum a ajuns să joace în comedia polițistă regizată de Vali Dobrogeanu și produsă de Matei Dima. „Vorbisem de treaba asta de acum vreo doi ani. Anul trecut l-am filmat, înainte de Teambuilding. Legat de producţiile cu influenceri-actori, vin cei din urmă, nu? Unele o să-şi găsească locul dacă o să rămână, altele, nu. Îmi place acţiunea filmului, dacă nu-mi plăcea, nu jucam. Dacă-mi place un proiect îl îmbrăţişez, dacă nu-mi place… am ajuns la vârsta la care pot să spun nu. Nu ştiu de ce s-a ales ziua de marţi pentru lansare, nu m-am ocupat de altele, eu doar am jucat.'

„Haita de acțiune' este o comedie polițistă regizată de Vali Dobrogeanu și produsă de Matei Dima. În filmul românesc, care deja rulează în toate cinematografele din țară, au jucat și: Antonia, Anca Dinicu, Anca Dumitra, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Alex Bodan, Iancu Sterp, Elena Chiriac, Alex Delea, Vlad Brumaru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete