Salt (film)

Ca ofiter operativ al CIA, Evelyn Salt (Jolie) a depus un juramant ca-si va face datoria si-si va sluji tara. Loialitatea ei va fi pusa la grea incercare atunci cand un dezertor rus, fugit la americani, o acuza ca ar fi spion rus. Salt fuge, incercand sa scape de urmaritori cu ajutorul abilitatilor ei si al anilor de experienta ca agent de operatiuni speciale.

Eforturile lui Salt de a-si dovedi nevinovatia nu fac decat sa atraga si mai multe suspiciuni privind motivatia ei. In timp ce vanatoarea continua, urmarind sa dezvaluie secretele din spatele identitatii ei, intrebarea esentiala ramane: „Cine e Salt?"

Thriller-ul de spionaj Salt, cu Angelina Jolie in rolul principal, a inceput de la un comentariu facut de Jolie cu cativa ani in urma. „Eram la o intalnire cu Amy Pascal (co-presedinta Sony Pictures) acum cativa ani si in timpul conversatiei noastre a mentionat ca studiourile ei se pregateau pentru un nou film cu James Bond,” rememoreaza Jolie. „Eu am spus in gluma, ‘Eu vreau sa fiu Bond!’ Asta a devenit gluma noastra secreta, dar mai tarziu, ea a descoperit scenariul pentru filmul actual.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor