“Monstri contra Extraterestri” pe DVD si Blu-ray

Dupa succesul obtinut cu “Shrek” si “Kung Fu Panda”, Robert Letterman si Conrad Vernon ne propun “cea mai tare comedie a anului” (Sixty Second Preview): “Monstri contra Extraterestri” – o noua animatie, ale carei personaje prind viata prin vocile indragitilor actori americani Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie, Will Arnett si Kiefer Sutherland.

Lovita in ziua nuntii de un meteorit, Susan Murphy (Reese Witherspoon) incepe in mod misterios sa creasca, transformandu-se intr-un “monstru” de 15 metri inaltime. Armata se grabeste s-o captureze, “botezand-o” Ginormica. Susan este dusa intr-o baza secreta, unde intalneste alti monstri tinuti departe de ochii publicului: Veriga Lipsa, Insectosaurus, B.O.B. si Dr. Cockroach. Impreuna pornesc intr-o aventura monstruos de captivanta, pentru a salva Pamantul de atacul extraterestrilor. Cu o distributie de exceptie si o animatie surprinzatoare, “Monstri contra Extraterestri” este o distractie de proportii pentru intreaga familie si o poveste memorabila despre valorile prieteniei, increderea in sine si toleranta.

“Sunt convinsa ca acest film le va crea monstrilor o reputatie buna”, spune Resee Whiterspoon. ”Monstrii din film sunt super si nu sunt deloc infricosatori. Este un film extraordinar, care transmite o multime de mesaje prin intermediul monstrilor. Acestia se simt niste intrusi pe care nimeni nu-i place, dar, in cele din urma, invata sa se pretuiasca si salveaza Pamantul.”

“Monstri contra extraterestri” se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor, respectand astfel regula productiilor de desen animat DreamWorks, care pot fi percepute diferit la varste diferite.
Filmul este disponibil pe DVD si Blu-ray insotit de comentariile producatorilor, coltul desenatorilor – 2D (HD), surprize 2D (HD), “Monstrii moderni” – 2D (HD), Tehnologia din „Monstri contra Extraterestri”– 2D (HD), scene taiate– 2D (HD), “Cutia cu surprize” – 2D (HD), petrecere cu karaoke– 2D (HD) si, in premiera, cateva surprize 3D.

Animatia este dublata in limba romana, printre “vocile” din distributie putand fi recunoscuti indragitii actori Cosmin Sofron, Anca Sigartau, Boris Petroff, Ruxandra Sireteanu, Eugen Cristea, Razvan Popa, George Calin, Damian Oancea si altii.
 

Citeste in exclusivitate interviul cu Kiefer Sutherland!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies