Motivul pentru care Ramona Olaru lipsește din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu ce se ocupă vedeta acum

Ramona Olaru lipsește zilele acestea de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani', unde apare de ani de zile. Vedeta nu a renunțat la contractul cu Antena 1, muncește în continuare, însă pentru un alt proiect.

Nelipsită de ani de zile de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani', vedeta a ridicat semne de întrebare când nu și-a făcut apariția zilele acestea în emisiunea de la Antena 1, ba chiar a fost înlocuită cu Doana Munteanu. Conform Cancan.ro, Ramona Olaru va fi ocupată cu filmările unui alt show de la Antena 1. Mai exact, ea a fost ‘transferată la proiectul „Splash!'.

Emisiunea cu vedete care sar în bazinul de apă va reveni la tv, iar filmările sunt acum în toi. Drept urmare, Ramona Olaru va lipsi o perioadă de la Neatza, fiind ocupată cu filmările show-ului ce va debuta în curând la Antena 1.

Filmările pentru noul sezon „Splash!' se vor desfășura în București, nu la Bacău, cum s-a întâmplat în sezoanele trecute. În mediul online, Ramona Olaru și-a anunțat deja fanii că este ocupată cu filmările pentru „Splash!' și a publicat câteva imagini din culisele show-ului.

ramona-olaruSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Ramona Olaru, dezvăluiri neașteptate despre copilăria ei: „Ceva îngrozitor'

Asistenta TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ nu s-a ferit niciodată să spună că ea a crescut la fermă. Însă, părinții ei nu erau moșieri și nu dețineau propria fermă, așa cum credeau mulți, ci munceau alături de mai multe familii pe câmp și aveau grijă de animale. Ramona a făcut câteva mărturisiri în premieră, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, despre relația pe care o are cu părinții ei, dar și despre copilăria ei într-un sat mic din județul Călărași.

Vedeta Antena 1 a mărturisit că a fost săracă lipită și a început să muncească pe când încă de la vârsta de 11-12 ani. Ea a povestit că tot timpul s-a îmbrăcat cu haine de la sora ei sau pe care le primeau de la ajutoare și aveau zile întregi în care nu aveau nici mâncare și nici curent în casă, pentru că nu-și permiteau să plătească curentul. Primele haine și le-a cumpărat la vârsta de 14 ani, când a început liceul și lucra ca ospătăriță. Însă, până atunci Ramona a dezvăluit că făcea tot felul de munci nepotrivite pentru vârsta ei ca să facă rost de bani, printre care mersul la sapă pe câmp, la cules de porumb sau chiar colecta și vindea fier vechi.

„Copilăria mea, dacă o privesc acum și dacă privesc alți copii care au un ritm de viața cum l-am avut eu atunci, mi se pare ceva îngrozitor. Și pot, îmi permit să folosesc cuvântul ăsta pentru că era îngrozitor. Cel puțin până să plec la liceu, am avut mulți ani și foarte multe ierni în care pur și simplu nu aveam curent electric pentru că nu aveam să-l plătim, au fost zile în care nu aveam mâncare, multe, multe(…). Mama nu lucra, muncea doar tata la ferma respectivă pe un salariu de zeci de lei. Stăteam în două camere toți, într-o locuință a celor care aveau ferma, pentru că noi d-aia stăteam la fermă, ca să muncim acolo, mai erau câteva familii, până în 20 de familii și toți oamenii munceau la fermă.(…) Eram în această fermă pe câmp și până la primul sat, și anume Drajna, aveam de mers foarte mult pe câmp până la școală, pentru că acolo făceam școala și nu aveam transport. Până în clasa a VII-a sau aVIII-a nu am avut transport, la un moment dat ne-au dat un tractor cu vagon’, a povestit Ramona în podcastul „Vin de-o poveste’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete