Motivul pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit pe Prințul Harry, în ultimele clipe de viață ale Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle nu a fost prezentă lângă Regina Elisabeta a II-a în ultimele sale clipe de viață. Prințul Harry a mers singur să-i fie alături bunicii sale în ultimele momente.

Soția Prințului Harry a refuzat să meargă la domeniul Balmoral, unde a murit Regina Elisabeta a II-a. Prințul a plecat în grabă în Scoția pentru a fi alături de bunica lui în ultimele ei clipe. Potrivit presei internaționale, Meghan Markle și Harry ar fi plecat împreună spre Londra, însă ducele de Sussex a călătorit singur până Balmoral.

Ducii de Sussex urmau să participe în joi seară la ceremonia de decernare a premiilor WellChild la Londra, însă nu au mai fost prezenți. Meghan Markle a rămas în Londra, în timp ce Prințul Charles a mers la căpătâiul bunicii sale.

Regina-Elisabeta-a-II-a-si-Meghan-Markle-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a murit la vârsta de 96 de ani. După moartea partenerului ei de viață, Prințul Filip, Duce de Edinburgh, starea sănătății Reginei s-a deteriorat vizibil.

Regina Elisabeta a-II-a a Angliei s-a născut pe 21 aprilie 1926 la Londra şi a fost încoronată pe 6 februarie 1953. Elisabeta a devenit moştenitoarea tronului britanic şi a primit titlul de Alteţa Sa Regală Prinţesa Elisabeta, după ce tatăl său, George al VI-lea, a murit în 1952.

Născută în același an cu Marilyn Monroe sau Fidel Castro, Regina Elisabeta a II-a a condus cu mână de fier decenii întregi, un regat vast și a reușit să păstreze intactă imaginea și blazonul regal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete