Motivul pentru care Kate Middelton și Prințul William se mută cu copiii lor din Londra. Unde vor locui

Kate Middelton, Prințul William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, se vor muta din Londra, reședința în care au stat ani de zile. Vor avea un nou domeniu la dispoziție, unul mai retras, în care micuții își pot trăi în liniște anii copilăriei.

Ducele şi ducesa de Cambridge se vor muta în Adelaide Cottage, o casă aflată la mică distanţă de Castelul Windsor, situat la 35 de kilometri vest de capitala Marii Britanii, notează AFP. În acel pavilion, familia princiară va fi foarte aproape de suverana de 96 de ani, notează digi24.ro.

„Este o decizie pe care ambii părinţi au luat-o pentru a le oferi copiilor lor un start în viaţă ‘cât mai normal’ posibil”, a explicat o sursă, citată de AFP.

„Au vrut să le ofere lui George, Charlotte şi Louis puţin mai multă libertate decât aveau în centrul Londrei”, potrivit aceleiaşi surse.

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Închirierea Adelaide Cottage de pe domeniul regal şi mutarea familiei prinţului William vor fi achitate de cuplul princiar din fondurile sale personale, la fel şi cheltuielile de şcolarizare ale celor trei copii, estimate la 53.000 de lire sterline (62.500 de euro) pe an, potrivit surselor citate de Agerpres.

Băiatul cel mare al lui Kate Middelton este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Primul este Prințul Charles, bunicul lui, al doilea Prințul William, tatăl lui.

În prezent, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are 96 de ani.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete