Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu își mai duc fetițele la grădinița privată, ci la stat: „Am ținut cont și de aspectul financiar”

Victoria și Iris, fetițele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda au început luni, 5 septembrie, grădinița. Părinții lor au dezvăluit într-un interviu pentru Fanatik că nu le-au mai dus la o grădiniță privată, ci al una de stat.

Părinții au avut grijă să facă din timp cumpărături pentru noul an de grădiniță al micuțelor. „Am fost la cumpărături. Hăinuțe, în primul rând, pentru că Victoria a intrat la grupa mare și Iris e la grupa mică. Este un pic de nebunie, într-adevăr. Mici chestii cu care să se ducă ziua la grădiniță. Un hanorac, o rochiță, un sarafan, chestii pentru serbări sau pentru zile mai speciale.

Am găsit, ne-am descurcat așa, dar e complicat cu ele când mergi la cumpărături. Ele vor și de aia, și de aia. Au dorințe, au preferințe, au tot felul de lucruri. Și, în afară de hăinuțe și alte rechizite, mai vor și jucării', a declarat soțul Gabrielei Cristea, care a și dezvăluit că le-a retras pe micuțe de la grădinița privată, acum sunt la stat.

gabriela-cristea-fetite-la-gradinita-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult. Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii', a mai mărturisit Tavi Clonda, care a dezvăluit că au existat unele discuții cu directoarea de la grădinița privată, și așaau decis să le ducă pe cele mici la grădinița de stat, care e aproape de casa lor.

„Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă… Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani, că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar', a mai declarat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete