Motivul pentru care Anamaria Prodan rămâne Reghecampf: „Cred în căsătorie”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Discuțiile dintre ei par să se fi ameliorat, însă antrenorul Craiovei i-a cerut impresarei să renunțe la numele său de familie.

Anamaria Prodan este hotărâtă să nu renunțe la numele Reghecampf, deși soțul ei i-a cerut acest lucru în instanță. Impresara a dezvăluit recent care este motivul pentru care nu renunță să-i poarte numele antrenorului. De asemenea, vedeta susține că acest lucru se va întâmpla doar dacă se va recăsători.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu', a declarat Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

În urmă cu ceva timp, impresara susținea faptul că Laurențiu Reghecampf nu își dorește ca despărțirea lor oficială să se facă la notar. Ea a declarat pentru cei de la FANATIK că antrenorul ar ține cu dinții de căsnicia lor.

„Acum mă rog, zi și noapte, de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară! Se laudă amantei că vrea divorț, nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de acesta căsnicie. Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul!

A ajuns ca vai de el! Deci pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate. Îl rugăm de șase luni să vină la notar. Poate acum se sesizează amanta că nu vrea să divorțeze și îl va convinge cum știe ea ca să se prezinte imediat’, a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete